onsdag 30. september 2009

minitreff:)


Hos Elin med bloggen Elins drømmer:)

Elin: huset deres var fantastisk flott og det lekre vaskerommet da, wow, du kan tro mannen fikk høre det i går;)
Tusen takk for god mat og hyggelig kveld og vi sees jo i kveld, igjen.

Nå er igjen huset "tomt", mor er alene og homper på krykker, og er spent på når min ankel skal klare å bli belastet igjen, jeg er lei, det er vondt, føler meg gammel når jeg karrer meg ut av sengen og dumper meg rundt, men utover dagen da går det mye bedre og med litt bet.demepnde så hjelper det også.
Jobben har jeg lagt på hylla en liten uke, så får jeg se hvordan mandagen blir, krysser fingrene for at da er alt mye bedre.
Samtidig har jeg tatt en valg, om å ikke jobbe noe ekstra, nå nærmer vinteren seg og med den kommer kjøring til slalombakken og jobben der:0)

I dag skal jeg sette meg pladask på gulvet til frøkna og sortere og rydde, mens hun er på klubben og sletta, i dag med LSK spiller Espen Søgård, hun gledet seg masse.

Ha en flott dag!

Klem i fra Eli

mandag 28. september 2009

ny uke og nye bilder:))




Mandag og jeg har tatt meg en sykdag, beinet er fortsatt som om fredagen, nå har det utvidet seg til å bli like stort utover det hele og ikke bare på punktet jeg falt, der er det nå blått, rødt og gult:)
I morgen blir det tur til legen, for en sjekk siden jeg fortsatt ikke kan belaste noe særlig.
I heimen er det stille og rolig, Frøkna er på aktivitetsklubb hele høstferien, og i dag var det skogdag m/bålmat og eldstemann reiser til en skatepark med uteteamet i kommunen sammen med en endel andre kompiser, så får de gjort litt i høstferien så den ikke blir så lang.

Bildene jeg viser i dag er gavene jeg fikk fra min søster:) e er kjøpt i Danmark og er såå meg, zinkboksen er nydelig med skjønne barn og lysene var så flott pakket inn at de bare er til pynt.
Og trappa er blitt høstlig, for nå er det høst og her på våre kanter har vi hatt nydelig høstvær, masse solskinn, turer i skogen og kakao i leveggen, det er sånn høst vi liker og da koser jeg med masse.
Ikke bare jeg, men alle sammen:)

Nyt høsten dere som er innom også, snart er det snø og vinter og med den en annen sjarm.

Høstklem fra Eli

fredag 25. september 2009

NEEEEI!


det er ikke mulig...litt hastverk i dag morges og hastverk er lastverk!
Løper opp trappen for å hente en film til fjortisen som står utenfor låst dør (jeg låser når barna går til skolen/bussen) han ringte meg og ba meg løpe opp å hente siden bussen hans gikk om få minutter.
Mor løper opp, finner film og løper ned, men glemmer to trinn, tror aldri jeg har skreket så mye jeg, stuper ned og pladask på gulvet.
Får krabbet meg til døra og låst opp for R, som slenger fra seg sekken og ringer min mann, som kommer for å kjøre mor til legevakten og R til skolen for han mistet bussen.

Nå sitter jeg her med en kraftig ankelforstuing og skal ha beinet høyt i hele dag og hoppe på krykker frem til mandag så skal jeg starte belastning.

Og jobben, ja, der skulle jeg ha vært i helgen, for å lette litt på trykket der så tar vi besøkshjemshelgen denne helgen istedenfor neste helg.
Mannen får ta løftene så skal jeg klare resten, mannen min er ikke så glad i å koble til sondematen og gi medisinene.
Da får jeg vært hjemme og roet ned beinet mitt og de på jobben får klare seg uten meg i helgen.
Mandagen får jeg ta når den kommer, men skal nok klare å hoppe meg til jobb...

Så da får huset være som det er, vi overlever vi, med litt støv i krokene;)

ha en flott høstdag herlig helg, her stråler solen og det er nydelig ute!

Klem fra Eli

(bilde er fra internett)

tirsdag 22. september 2009

huset er hvitt



i allefall tre vegger og så mye rakk vi i sommer mellom regnslagene, to yttervegger er skiftet, ny isolasjon er på plass og kledning, og nå ferdig beiset.
Det er så flott med hvitt hus og skjønner ikke hvorfor vi beiset det rødt i utganspunktet.
Mens mann, datter og svigers beiset var minsten og jeg endel inne, og det ble gitar og musikk og når vi var ute satt vi og malte på ark og innimellom fikk vi kastet litt ved i bua, så det ble en effektiv helg

Og nå prøver jeg å være effektiv inne før jeg må på jobb, hadde en "drøm" om fridag i dag, men nope må på jobb-
Har begynt på garderoberommet for å få system der og når det er gjort skal jeg frem med malekosten, furu skal bort-
Det gleder jeg meg til!

Håper alle får en fin høstdag, her er det som de sier i Hudermeterskogen "blåsbortdagen" så før jeg rydder videre må jeg ut å samle inn litt ute før det blåser bort-

Klem i fra Eli

søndag 20. september 2009

dette gjør meg glad:)

Ingen bilder i dag heller, nå bruker jeg min datters pc.
I helgen ble det jobbing tross frihelg og må innrømme at jeg gleder meg til frihelg når det er treff, da skal jeg si Nei!

Men, dette gjør meg glad, en utfordring fra glassveranda som jeg synes er viktig, fordi jeg ofte glemmer det, og med endel trist i det siste så trenger jeg å tenke på det.

* mine barn gjør meg glad
* en kopp kakao på trappa en søndagsmorgen og nyte gjør meg glad
* frisk høstluft
* att jeg har ett hjem, friske barn og en mann som alltid er der for meg
* en kveld med min beste vennine

Nå skal jeg faktisk bli flinkere til å huske på det også, når dagene føles lange, det er ikke alle unt det jeg skrev over her, og i mitt yrke får vi merke at det faktisk ikke er en selvfølge heller.
Og noen ganger på jobb tar jeg meg i tenke, gosh så heldig jeg faktisk er-

Nå er det stille her, barna sover, far ser på robinson og jeg sitter her:)
Og skal finne frem bladet mitt og en kopp latte før det er sengetid-

Nyt høsten, ta vare på hverandre og hver glad:)

klem fra Eli

tirsdag 15. september 2009

Fjortis i dag


for 14 år siden var jeg på Aker sykehus og etter mange timer og til slutt keiserligvis så gutten min dagens lys:)
Og jeg var mamma til en herlig god gutt, god er han fortsatt men til tider rampete og mamma er i perioder egentlig ganske så dum... men sånn er det vel med tenåring i hus, det er mammas jobb å være litt dum innimellom.

I dag ville han ut å spise pizza på Dollys så da blir det middagen i dag, i gave får han lap-top og en liten overaskelse på "byturen" i dag.

Huset er nå nybeiset og vi må ha på litt mer enkelte steder så i dag må jeg ut på beisejakt, det ble mye bedre og vi er fornøyd, og det er flott med hvitt hus, nå må vi velge dørfarge, mannen min vil prøve rød og jeg er litt enige med han, men må tenke litt mer på det, rundt vinduer skal det være grått, så kanskje det frisker opp med litt rødt(?)
Lillehuset og garasjen er jo rødt så da hadde vi jo tatt opp litt av fargen der på huset.


Jeg, nyter fridagen min, ( de ringte fra jobb og lurte på om jeg ville jobbe, jeg klarte å si NEI) før jeg skal på skolemøte, så samhandlingsmøte på jobben etter det, så er det rett hjem og hente 3 stykk barn så mann og ut å spise:)

Solen skinner, nydelig høstvær og det vil jo si at gutten min har vært snill dette året:)

Ha en fantastisk høstdag dere som er innom-

Klem fra Eli

fredag 11. september 2009

god helg


En liten tur i dag etter shopping og fikk også kjøpt en julegave til, enda nærmere ferdig.
Jeg, er hvert år ferdig med gavene før desember, de eneste jeg har igjen den mnd er våre barn, og til oss selv.
Den runden pleier vi å ta sammen i desember, men da uten mas og tjas og hva skal vi finne på å kjøpe til den og den.
Og målet har jeg i år også:)

Bilde er av skogen vi kjører gjennom når vi skal ut, stort sett om vi da ikke tar andre veien.
Det er flott å gå tur over her også, og nå som jeg har som mål å gå en tur hver dag er det ofte her jeg "havner", jeg har iallefall fått til å gå en ture før kveldsvakt og det er jeg fornøyd med.

Snart er det natta her i huset, så er en kvikk og rask i morgen tidlig, siden svigers kommer tidlig i morgen, de skulle reise fra Lillehammer på morgenen, så da er det best vi kommer oss opp til grei tid.

Håper alle får en flott høsthelg, skal vi tro på de som kan det, blir det fint vær på disse kanter:)

klem fra Eli

torsdag 10. september 2009

Rødt blir hvitt



Fra rødbrannmur til hvit, og ser jo at bildene kom i feil i rekkefølge, typisk det.
Det er en stund siden denne ble ferdig, engang her i sommer, men jeg har enda ikke fått fikset på pcen min og ordnet så jeg får inn nye bilder, vet ikke hva jeg her rotet med jeg.
Denne uken har gått fort, mye jobbing og med dobbeltvakt i dag merker jeg at det skal bli godt med en frihelg, iallefall fri fredag og lørdag, jeg skulle ha vært på jobb men har jobbet den inn, siden jeg jobbet dobbelt en helg tidligere, og da er det enda bedre med fri.
Når jeg har vært hjemme på kvelden har mannen holdt på ute, må få på plass rundt vinduer før beisingen tar til i helgen, så helt fri blir det jo ikke.
Nå ser vi at det går fremover, herlig er det, og godt å se at det faktisk går den rette veien.
Har hatt mye å tenke på i det siste, har sagt opp tre vakter på jobben, og jobber heller ekstra når jeg vil det, og noen ganger når jeg ikke vil også.
Merker at jobben til tiden spiser meg opp, og med barn hjemme som også trenger sitt, eldstemann har tourett og minsten kiss-kidd og det medfører litt ekstra og den siste tiden så har lunta vært vanvittig kort... og det er leit.
For man vil jo ikke være hissig på barna.
Men, sånn er det nå og tenker at ok, jeg har sett det og nå må jeg gjøre noe med det.... telle til ti er en god ting.

Så jeg må si at jeg gleder meg til helg og mannen har fri i morgen, og vi ser frem til å dra på senteret og ordne det vi skal uten barn.

Over helgen kommer bildene av huset sånn det er utvendig nå, der er det forandringer, til det bedre:)

Ha en god natt dere som er innom, jeg skal sove godt, sliten etter jobb fra 8-2130-

Klem fra Eli

mandag 7. september 2009

egentlig så




skulle jeg legge ut bilder av mine bursdagsgaver bare for å skryte litt og min høstlige trapp, men det gikk ikke, må installere noe greier som jeg ikke fikk til så da må jeg vente til min bedre halvdel kommer hjem.

I mellomtiden viser jeg noen vinterbilder, min frøken på 9 venter nå på vinteren, hun liker ikke høsten,fordi det er kjedelig å vente på snøen, frøkna min har tidligere trent alpint men i fjor kjørte hun for morro, men i år vil hun begynne hun å trene igjen.
Så mandag etter høstferien er det en som er klar for barmarkstrening mens hun venter på vinteren og snøen så hun kan kjøre i bakken.
Så da blir det to dager med slalomtrening pluss renn og snowboard de dagene hun ikke trener.
Begge de to eldste bor i slalombakken om vinteren og godt det ikke er lengre enn 10 min med bil, og det blir mange timer der i løpet av sesongen, i år skal minsten få prøve seg litt også:)og jeg gleder meg til å være sammen med barna i bakken i vinter også, med medbrakt kakao og boller eller enda enklere noen småpenger så en kan kjøpe i cafen.
Og med julegaver liggende foran meg, må jeg si at jeg nesten kom i litt vinterstemmning jeg også.
Liker høsten og jeg, når det er flott sol, vakre farger og man kan være ute, men jeg liker ikke høststormene, så jeg synes nok at en vinter med "passe" snø, litt solskinn er bedre,om jeg skal "vurdere" de opp mot hverandre..

I dag er det en sånn høstdag jeg liker, solskinn, pledd og en fell under baken, en kopp te, og nytt blad, ja da er høsten flott:)

Og nå skal resten av fridagen bare nytes, siden huset er rent og ryddig og jeg bare pusler rundt og flytter på litt-

En varm høstklem i fra Eli

torsdag 3. september 2009

fra gangen vår, litt nytt og noen






endringer.
Ja, her i huset er vi nå kommet oss etter smellet og funnet alle feilene som også kom, en pc til er i stykker, så to ble ødelagt samt lader til min pc, nettkabel fra 1 til 2 etasje ble svart og svidd og er nå byttet ut.
Foreløbig har vi to pcer mindre i hus og det merkes, nå er min blitt ladet opp igjen, lånt meg en lader mens jeg venter på en ny, som sannsynligvis blir levert i morgen:)
Da skal alle bilder over på cder og blitt sendt inn til fremkalling, noen bilder fra min manns pc ble borte for oss, men de fleste ligger på min, gudsjelov for det akkurat nå.
Neste år satser vi på bursdag uten smell.
Fått mye fint som det vil komme bilde av.
Neste helg blir det litt fering med beising først så kaker og kos:)
og håper vi får litt fint vær, mannen har tatt seg en fridag så vi får langhelg og en dag ekstra til å prøve å bli ferdig.
Jeg, venter og venter på at vi kan begynne oppe, men det tar tid det vi holder på med ute siden været ikke er helt med oss, og med stillas utenfor de to vinduene i 2 etasje som vi skal bruke når shitten skal kastes ut ja, da kommer vi ingen vei, bortsett fra at vi har fått ryddet og fjernet masse da.
Så litt på vei er vi.

Gangen vår har blitt litt mer høstlig nå, de lilla putene er byttet ut med skinnfeller og flatvevteppene er byttet ut med to filleryer, har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha to rød eller en rød og en beige enda, så de ligger litt på prøve til jeg får bestemt meg, og må huske å be min kjære ta med seg en av hver farge til så jeg har to, så kan jeg heller bytte på om jeg vil det.
Kurven er en av gavene jeg kjøpte til meg selv, den inneholder våre nøkler.
Skiltet som henger på veggen er det veronica som har lagd for meg:) Tusen takk!
Og Tildaen er det Trude som har sydd for en stund siden.
Kaninen som henger til "tørk" ble kjøpt for 20 kroner i danmark i sommer.
Så litt endringer er det i gangen vår, trappa er blitt høstny og skal kjøpe meg en lyng for å ha litt pynt, mer blir det ikke siden uværesdagene om høsten er mange og ting flyr dit det selv vil.
Artig med litt småendringer og lite som skal til for at gangen skal bli ny:)

I kveld er det jobbing og håper det ikke starter å regne før jeg skal gå-

Ha en super høstdag!

klem fra Eli