fredag 30. april 2010

liker


og jeg vil og ha- på trappa mi foran inngangsdøren, og det skal det nok bli en råd med også.
Synes det var kjempekoselig på denne trappen, og "mine" farger.

Nå er det helg, vi skal i bursdag til mitt tantebarn som er fylt 1 år og søndag er det overhøring i kirken for min eldste som snart skal konfirmeres, jeg har "satt" bort alt, det eneste jeg skal gjøre er å sette frem pynten på bordet-

Men, nå skal huset vaskes, dyner er hengt ut og vinduer er satt opp så det flotte vårværet kommer inn også i form av lukt og fuglekvitter.


klem fra Eli

(bilde er fra finn og en bolig i Ålesund)

onsdag 28. april 2010

lopper både




her og i blodet.
Krakken skal males hvitt, etter ønsker fra datter, og skal stå oppe med reinsdyrskinn på, lykter og puter, for litt "meg" må det bli der oppe, selvom det blir guttas sted.
Den gamle kassen skal innholde ps3 kontroller, øretelefoner og andre duppeditter...
I går var jeg hos en vennine, på koselig besøk, de pusser opp ett småbruk og det blir så fint der, og jeg kom hjem med masse inntrykk og endelig fant vi fargen vi skal ha i 2 etasje.
Vi er begge glad i hvit men liker det brune/beige rundt oss og ta med seg naturen, så da gjør jeg som min vennine, beiser 2 etasje i fargen tørrfuru-lys, da blir det lunt samtidig som vi har hvit rundt det mørke og alt kommer mer på sin plass
Så nå er vi i gang og mor må ut og kjøpe beis snart, bare vi kommer oss over helgen, den blir aktiv.

ha en flott dag!

Klem fra Eli

mandag 26. april 2010

barnerom





når mannen snekrer i 2 etasje, drar mor og datter på inspirasjonstur til bla Bohus:)
Og nå har vi bestemt oss, det blir ialfall denne sengen, stolen og speilet og alt er i fra bohus.
Kommode event skap har vi ikke sett på enda, eller vi har sett men skal se litt mer, må bare tenke ut hva som er best, kommode eller skap???
Så kom gjerne med innspill om hva akkurat du tenker og hvorfor-
Min datter er veldig ulik meg i stilsretning, hun liker det enkelt rundt seg uten for mye dill, hun vil ha mange bilder av venner på veggen, det er det hun har sagt og kjøpte seg faktisk to fine telys glass i dag i fargen blå-
På vegger blir det hvitt, og blå tapet den samme vi har på loftet, og hun vil ha beige og brune detaljer, store puter på gulvet til kos som skal "bo" i store kurver når de ikke er i bruk, også vil hun ha flere pledd, så ett koselig rom tror jeg det blir, vi koser oss mens vi planlegger og det er jo vel så viktig!

Rommet til frøkna starter vi på straks vi er ferdig i 2 etasje, ikke så mye å gjøre der men alt blir nytt da, og med en mann som skal gjøre det skikkelig fra bunn av blir alt revet... for så å sette det opp igjen (da med vater....)

Frøkna gleder seg masse og har mange tanker selv også-

Ha en fin uke!

Klem fra Eli

lørdag 24. april 2010

noen dager

skulle man ønske at posten ble uåpnet, i dag kom prøvesvarene fra legen ikke noe alvorlig men noe må til uansett, nå er det ikke noe valg-
Så da blir det noen turer inn på sykehuset for å få litt sprøyter og ett håp om at jernet kommer på plass, blodoverføring er det også snakk om, men der er jeg så steil, det vil jeg Ikke!
Da får jeg heller gå og være trøtt som en dupp- det er faktisk bedre.
Problemet er at nå er det så langt nede at jeg vet ikke om jeg har noe alternativ, da det ikke kan fortsette å være sånn.

Kjenner jeg er frustrert, lei, sint, fordi jeg nå klager, egentlig så er det meste ett ork, jeg hater når andre klager pga vondter her og der, nå er jeg der selv, jeg har ikke vondt er bare vanvittig trøtt og sliter med pusten noe som følger med når man har anemi-
Er 50% sykmeldt ute neste uke da har jeg vært det i 14 dager og fra neste fredag er jeg tilbake som normalt, blir søren ikke noe bedre av å gå hjemme iallfall...

Life goes on! og jeg henger med om en noe redusert:0)

Klem fra Eli

fredag 23. april 2010

ja


da var det helg og arbeidshelg, pga sykdom på jobben skal jeg ha midtvakter hele helgen så da blir det både tid om morgenen og kvelden, det er jo kjekt-

Her skinner solen, flyene flyr igjen, ikke mange men vi hører litt fler nå.
Nå skal mor ut på tur med hunden, og etterpå skal resten av huset vaskes, her flyttes det på møbler, lopper skal males og mye annet skal få en annen plass, nå er det vår og med den kommer ønske om å vaske, forandre og endre litt rundt seg.

Og på kveldene sitter gjerne mannen og jeg og tegner platting, ja vi tegner den for å bli enige skal vi først lage platting før den være sånn som vi ønsker, og har tenkt.

til Anette og Synnøve; ja jeg har ny header, ble min lysestake som har fått pynt på seg som ble den nye og ble veldig fornøyd med den selv:)

Klem fra Eli

onsdag 21. april 2010

ja får vel vente litt til da


på våren som lar vente på seg, i dag våknet vi til mer snø, men en får nå tro den forsvinner raskt.
Noen venter på våren mens andre venter på flyene, i går så vi 1, og her ser vi veldig mange i løpet av en dag, og merker at det er stille over oss, rart-

Minsten begynner å komme seg og mor kan senke skuldrene-

Ha en fortsatt fin dag og uke

Klem fra Eli

tirsdag 20. april 2010

Vil du se, loftet

her blir det blå tapet, og en stige helt i ytterkant som skal brukes til pledd og lykter
detalj bilder fra tapeten og tømmervegg, som må vaskes:)

muren skal beholdes må bare behandles og ha i mer mørtel eller hva det nå heter...i underkant av denne panelen er det kommet en hylle hele veien.

Ja dette var litt fra loftet, nå mangler vi flikkink og få lagt gulvet så er vi i mål.
Dette rommet blir eldstemann sitt og mannen sitt, det er iallefall de som kommer til å bruke det mest, for hitt skal musikkanlegg, PS3, tv, og pcer, der man kan skimte den blå døren er inn til det som skal bli gjesterom mens den andre døren er inn til eldstemann-
Han er så "happy" for å få disponere 2 etasje, og mor synes det er greit da vi stort sett har 4 tenåringer her i helgene, og da er det kjekt de får litt plass, nå har de "bare" rommet hans og hemsen og det blir ganske trangt til tider, når fire stykker skal sitte med pcer og finne ett sted å sove.
Jeg er kjempefornøyd og alle får det litt som de vil så blir nok brukt av alle tenker jeg, også mor;)

Håper snart ferdig bilder kommer på plass, inntil da så ble det med disse-

Ha en fin dag!

Klem fra Eli

torsdag 15. april 2010

lang ventetid


i helsenorge og det er da jeg ikke er "glad" for å si at jeg jobber i helsevesenet, men noen ganger pleier det å hjelpe å mase.
Forrige uke ble det nevnt at jeg kanskje måtte vente til etter ferieavikling da "kokte" mor for vi har fått beskjed om at minsten skal inn, innen den 3.7 og da skal vi det da, nå har vi ventet i 8 mnd.
Når jeg atter en gang ringte denne uken fikk jeg beskjed om at vi var satt opp på time i slutten av April og i begynnelsen av mai:0)))
Så da er vi i gang, nå er jeg "flink" til å legge det bakerst i hodet men merker at nå kommer det for fullt igjen, så her er det bare å holde pusten og komme seg gjennom dagen(e) og være der for minstemann det er jo han som skal igjennom mange tester, ikke jeg-
Er veldig spent på resultatet, merket en oppgang etter jul men ett tilbakefall igjen nå, så det går i bølger-
Vet enda ikke hva som skjer i forbindelse med jobb, må vente 14 dager til så får vi se, hva det blir til, spent er jeg iallfall-
Så det skjer da litt både rundt minstemann og huset, vi klarer ikke å bli enige om lister, at det skal være så vanskelig da.... veggen som skal ha siste tapet på seg er satt opp, og muren må få en ansiktsløfting, det tar tid og med gamle hus dukker det opp uventede ting som fikses, men sånn er det med gamle hus så blir det bra til slutt, og hastverk er lastverk!

Ha en flott dag alle sammen, jeg skal ut å trene med hunden vår før det er jobb som står på planen-

Klem fra Eli

bildet er lånt fra nettet

torsdag 8. april 2010

vi holder på


og det er da fremgang.
Nå må vi bare se og få valgt ut lister, det er ikke lett.
Taket er malt, tapetet er på plass og mangler bare noen panlebord og litt mer maling så er det pån igjen.
I helgen blir det atter gjort lite siden jeg skal jobbe.
Og tømmer veggen skal "shines" i første omgang kommer jeg til å vaske den godt for å se om jeg synes det holder, vil jeg ha den lysere skal vi ha på lut såpe eller hva det nå het...
Muren skal mannen pusse i helgen da, vi beholder også her den gamle og får ett fint "vindu" hvor jeg skal ha ett lys.
Vi er veldig fornøyd og leter nå etter inspirasjon både her og der.
Tirsdag skal jeg til en kollega som pusser opp ett småbruk og jeg gleder meg, til å se hvordan det er blitt, bildene er lekre og skal bli koselig å se det IRL.

Bloggen er nedprioritert, mye som skjer rundt oss for tiden, venter fortsatt på svar fra sykehuset, vet ikke hva vi skal gjøre i forb med skole og minsten, jeg går igjennom endringer på jobben og vet ikke helt hva jeg ender opp med, men håper det blir som jeg ønsker.
Og ikke minst så har vi en konfirmasjon som skal i havn og en valpeutstilling foran oss, og for ikke å glemme våren:)

Bilde i dag er lånt fra nettet og viser ett lite bilde av hvordan det blir på loftet vårt-

Klem fra Eli