onsdag 28. juli 2010

slik går no`dagan




og vi er alt godt uti ferien og til helgen er det jobb så ferie igjen-
Vi har vært på stølen og hytta i Valdres, badet i sjøen, og vært hos "trollet" på Hunderfossen.
Og nå er vi hjemme og maler og snekrer litt før vi skal på ny tur-
Gangen vår er snart ferdig, og det blir så bra, i garasjen står mannen og snekrer hylle til meg, og i morgen skal den få se malekosten, det samme skal en krakk jeg fikk av Ole få og ute står ett gammelt vindu med nyskrapte vinduer, eller iallefall rundt glasset og skal legge på litt ny kitt, den ruta skal være som den er, Anniken skal ha den på rommet sitt og i hver vindusramme vil det være bilder av henne og hennes venniner- og jeg har to småkasser som skal fikses litt på som vil finne sitt "bo" på sybordet mitt, jeg har fått alt av min stefar som er en skrap-Ola, og her er det mye fint å finne for en som meg-

Nå skal jeg kose meg med en bloggerunde, ja jeg koser meg med det for da finner jeg masse inspirasjon som jeg kan ta med meg videre-

Klem i fra Eli

søndag 18. juli 2010

lavendel, rose




vin og nyvasket hus og håndarbeid, hagebøker, slik var vår lørdagskveld og i dag stråler solen og ferien er begynt- måtte det vare lenge, ferietid er kosetid og når ferien er over gleder vi oss over at hverdagen kommer igjen.

Ønsker dere alle sammen en flott sommer-

Klem i fra feriemodus klar Eli

tirsdag 13. juli 2010

en sommer hilsen-


fysj for ett uvær i går men også vakkert, himmelen var til tider lilla-
Nå er det ny dag, overskyet og fint vær til innesysler som å rydde på plass i vår nymalte gang, liker den:) den er blitt lys og mørk beiset i overkant, nå skal jeg gjøre klart for å male vindfangen vår i lik farge, og fargen er jeg så fornøyd med ( kalksten).

Så må det litt rydding til så skal jeg ta noen bilder av det som er endret seg her

Klem fra Eli

mandag 5. juli 2010

farmer-life stilen

mor i full gang med å beise krakken i natt
trapperekkverk ble mye finere og bedre blir det når det blå blir hvitt

og der er jeg-

om stilen; Her trekker man inn alt som har med naturen å gjøre og skiller veldige lite mellom inne og ute. Beisede trevegger, tremøbler, og stoppede ørelappstoler er typisk for denne stilen.
Insprasjonen til denne stilen kommer fra den økologiske matvaretrenden og naturen er derfor denne stilens viktigste leverandør. Solid treverk og strikkede puffer er blant stikkordene når vi skal innrede i farmer-lifen stilen der det er plass til mange detaljer. Det er en lun og koselig stil.
Naturfarger som brunt og lin er ideelle til å skape den varme stemmningen i denne stilen. Veggene kan du kle i beisede materialer
(etter reportasjen fin din stil i boligpluss)

Nå har vi beisede trevegger i 2 etasje, beised benk nede i stuen, og har hentet meg bjørke"stammer" som skal bli stige til våte votter i gangen, og rekkverk til 2 etasje er beiset og med lin rundt og hvite lister for å fremheve, ja da har vi funnet vår stil.

Jeg, liker fortsatt mine hvite malte møbler og vil nok ha noe av det, men når jeg nå får inn det lune i form av beige og brune toner ja da ble det mer rett.

Og ikke minst så er det også mer min mann sin stil-

2 etasje er snart helt ferdig, den hjemmelagde grove hyllen kommer snart på plass den er lagd av 2"8 på bakveggen er det samme tapet som på veggene og rundt blir den brun.
Nå må jeg bare bestemme meg om om tv og skrivepult skal bli hvitt eller brunt, jeg har pr i dag en hvit kj,disk der oppe som er malt først så er det tatt på brent umbra etterpå, kanskje det er løsningen, tja tiden vil vise.
Nå er det snart klart for aftenvakt så jeg tar nok natten til hjelp for å fullføre noen prosjekter

Klem fra Eli

fredag 2. juli 2010

nyter


og dette har jeg jo ikke tid til, solen skinner, og det er sommer
Nå hever bolledeigen, trapperekkverk skal beises, solen skal nytes, så er det tid for aftenvakt.

Som kanskje noen husker ble jeg tante 12 uker før tiden nå er lille Julian blitt en stor og sterk gutt og er alt hjemme, han legger på seg og spiser godt, grunnen til at jeg kom inn på det nå er fordi vi i morgen skal på barselbesøk og setter oss i bilen og kjører sørover alle mann, her kommer også "bolldeigen" inn, med meldt go vær blir det nok noen isstopp og pauser underveis.

kos dere alle sammen i det flotte været-

Klem fra Eli