torsdag 25. februar 2010

min flotte premie


som jeg var så heldig å vinne inne hos Elin, hun har en nydelig blogg med vakre bilder og fine ord-
Tusen takk Elin og Hildegunn som trakk meg ut, som vinner, den er så fin, og kommentarene har strømmet på, jeg skal prøve den på en annen vegg i morgen, synes den blir litt bortgjemt der den er i dag, og mangler litt "ekstra" på knaggene.

Her har dagene bare gått, fredag var vi på a-hus til EEG, minsten var super flink:) og etter det dro vi til Lillehammer, lørdag shoppet vi, feiret frøkna sin 10 års dag og på kvelden var vi hos min mammas mann og feiret han også.
Lørdag fikk minsten pusteproblemer på utpust og det bar til sykehuset for pustehjelp og medisiner-
Han er fortsatt syk, tok på den runden lørdagsnatten-
Så mannen som hadde store tanker om å gjøre masse mens hans hadde ferie, måtte se langt etter det, siden minsten har vært hjemme hele uken og jeg har hatt vakt hele uken og har ikke fri før til mandag-
Sånn er det nå bare, nå er han i gang, og taket skal på plass.

Tusen Tusen takk for flotte ord! jeg blir så glad for hvert eneste ord, og på mandag skal jeg på møte med begge mine sjefer, få luftet ut litt-

Klem i fra Eli

4 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Hei Eli! Så kjekt at du likte ramma :) Trist at minsten har vore sjuk! Her har lillebror vore litt plaga med astmaen sin siste vekene. Sikkert kulden? Men ikkje noko dramatisk. Så lenge han pustar, og slepp ekstra inhalator, er livet heilt OK for oss.

Håper dokke kjem i gang igjen med bygginga! Blir spennande å sjå!
Ha ei god natt, og ein flott fredag!
God klem frå Elin :)

Siv sa...

Gratulerer med dagen til A den 24:-) Håper dere alle har det bra, stor klem herfra.

Hespe sa...

Hei på deg vennen!
Åh, der var den flotte ramma fra Elin på plass på veggen. Kjempeskjønn!!! Jeg er så glad, så glad for at det var akkurat deg jeg trekte ut som vinner :o)

Så leit å høre at minstemann har vært syk da - håper han er oppe og spretter igjen snart...!

Dagene suser fort avsted, og jeg ser at det dessverre er blitt alt for lenge siden sist jeg var innom deg. Får skylde litt på OL, for en del kveldstimer har blitt brukt til å se på overføringene. I natt kom jeg meg ikke i seng før kl 0130 - måtte jo få med meg Curling gutta.Utrolig gøy at de har klart å "leke" seg til finale - flinkingene!!!!

Ønsker deg en fin dag, og en riktig god helg - jeg skal på svipptur til Køben i morgen.. ;o)

Stor klem fra Hildegunn

Henriette sa...

den ramma var fantastisk fin, og du er heldig som vant!!
Håper minsten blir frisk fort:)