mandag 5. juli 2010

farmer-life stilen

mor i full gang med å beise krakken i natt
trapperekkverk ble mye finere og bedre blir det når det blå blir hvitt

og der er jeg-

om stilen; Her trekker man inn alt som har med naturen å gjøre og skiller veldige lite mellom inne og ute. Beisede trevegger, tremøbler, og stoppede ørelappstoler er typisk for denne stilen.
Insprasjonen til denne stilen kommer fra den økologiske matvaretrenden og naturen er derfor denne stilens viktigste leverandør. Solid treverk og strikkede puffer er blant stikkordene når vi skal innrede i farmer-lifen stilen der det er plass til mange detaljer. Det er en lun og koselig stil.
Naturfarger som brunt og lin er ideelle til å skape den varme stemmningen i denne stilen. Veggene kan du kle i beisede materialer
(etter reportasjen fin din stil i boligpluss)

Nå har vi beisede trevegger i 2 etasje, beised benk nede i stuen, og har hentet meg bjørke"stammer" som skal bli stige til våte votter i gangen, og rekkverk til 2 etasje er beiset og med lin rundt og hvite lister for å fremheve, ja da har vi funnet vår stil.

Jeg, liker fortsatt mine hvite malte møbler og vil nok ha noe av det, men når jeg nå får inn det lune i form av beige og brune toner ja da ble det mer rett.

Og ikke minst så er det også mer min mann sin stil-

2 etasje er snart helt ferdig, den hjemmelagde grove hyllen kommer snart på plass den er lagd av 2"8 på bakveggen er det samme tapet som på veggene og rundt blir den brun.
Nå må jeg bare bestemme meg om om tv og skrivepult skal bli hvitt eller brunt, jeg har pr i dag en hvit kj,disk der oppe som er malt først så er det tatt på brent umbra etterpå, kanskje det er løsningen, tja tiden vil vise.
Nå er det snart klart for aftenvakt så jeg tar nok natten til hjelp for å fullføre noen prosjekter

Klem fra Eli

4 kommentarer:

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei hei ♥

Takker for koselig kommentar :)) Får håpe vakten gikk/går bra :))

Gud så spennende prosjekt da!!! Rekkverket ble dritstilig , jeg liker :))
Du klarer nok å få bestemt dej ang. farge...kan ta litt tid avogtil...vi har det med å bli litt vinglepetter hehe..

Ha en fin uke videre...♥

Klem Hege :))

Sisselshverdag sa...

Nå må du ta det litt pent da, kos deg litt ute i sola også. Ikke minst på terrassen min ;)
Vi sees snart, onsdag ?

Hespe sa...

Hei Elin!
Så utrolig spennende det prosjektet er - gleder meg masse til det er ferdig og vi får en titt :o) Så langt lover iallall alt veldig, veldig bra! Jeg har også sansen for å blande inn litt naturfarger mot det hvite - skaper en lun god stemning :o)

Nå er første del av ferien min over, og jeg er tilbake på jobb. Skal jobbe frem til 19. august, og da blir det 2 uker til Hellas. Gleder meg til det, men først skal sommeren nytes her i Oslo - blant annet meg et 3 ukers opphold i Portveien - lykke!!!!

Ønsker deg strålende sommerdager kjære du - nyyyyt!

Stor klem fra Hildegunn

tove sa...

Hei hei
tusen takk for koselig kommentar hos meg, førte jo til at jeg fant deg og.
Høres ut som at prosjektet deres med å blande naturfarger blir stilig. Vi har beisede vegger i stuen, ellers mye lyst. Jeg liker å og blande litt.
Titter inn til deg igjen. Spennende og se hvordan det blir til slutt.
Ha en fin kveld
Klem Tove