torsdag 30. desember 2010

julen i litt bilder

fortsatt nedprioritert blogg, og hjemme er det også endringer- vi forandrer helt stil, det har jeg jo nevnt tidligere;) vi har vært og sett på sofa og blitt så og si enige, men den kommer i hus etter ferien, må spare litt.
nytt salongbord er under bygging, den blir i grove/nye materialer og skal beises i fargen drivved, etterpå er det spisebord sin tur, det vil nok også skifte farge, i fargen drivved.
Mange ting er kjørt bort og kastet, og nytt er kjøpt inn nå i romjulen, merker at det er utrolig godt, å nå kvitte seg med mye og starte med nytt og hva er vel bedre enn å gjøre det i det vi går inn i ett nytt år-
Etter tur til home&cottage er både mann og jeg veldig enige i hva vi ønsker, det har vi ikke vært så mye frem til nå;) er vel "mor" som har tatt avgjørelsene, og datterern på 10 er også fornøyd.
Med andre ord; alle fornøyd og alt er fryd!

Litt julebilder, rødt og nisseservicet blir ikke jul uten mine hadelandnisser, og nisseservice, her er det rødt, rødt, og feller og lykter-
Også er jeg litt sånn, nå er julen snart over og vil snart begynne (søndag) med å vaske julen ut igjen.


 dette er en glassbyggerstein minstemann har lagd i barnehage, som det står ett lys bak og lager flott stemmning i stuen, den fineste gaven:)



Klem fra Eli

tirsdag 21. desember 2010

jul og alpin

i denne bakken tilbringes det mange timer, både i form av trening og lek-
det kjekke er at vi bor 5 min unna med bil, så da går det jo ann at barna tilbringer mye tid her og årskort er noe av det første de kjøper seg når bakken åpner.

Nå er huset juleferdig, jeg skal jobbe både 1 og 2 juledag og så og si hele romjulen og nyttårsaften kveld, så her må mann og barn kose seg uten a mor i år;) men det er jeg helt sikker på at de fikser-

Så vil jeg bare ønske dere alle sammen en fredelig julehøytid og mange flotte dager i 2011

Klem fra Eli

torsdag 16. desember 2010

bloggingen

er i disse juletider nedprioritert, for å si det enkelt og greit-
Men, det er ikke huset og her er det vasket, bakt, snekret, malt og pakket inn gaver-

Nå skal vi starte prosjekt frøken-rom! en som gleder seg jeg må bare finne alle delene jeg skal ha til skapet som skal handles på ikea, vi starter med garderoben så får jeg lagt bort klær og ryddet og kastet møbler vi ikke skal ha.

Jupp! ting kastes og nytt skal inn, ikke bare der men salongen i stua også og tv bordet og hyller.
Det skal bli godt, men rom ble ikke bygd på en dag, så vi må kjøpe litt etter litt, og bruke litt feriepenger når de kommer:)

Men, JUL, vi gleder oss, barna er spente og vi voksne gleder oss til julematen og noen dager fri i sammen.
Vi spiser kalkun, medisterkaker og julepølser på juleaften, hva spiser du?

Ha en fortsatt flott torsdag!

Ps, jeg knotter nå på min nye julegave:))))

torsdag 9. desember 2010

utfordring fra Home&Cottage



lykter og lys er viktig for meg både i de mørke vintermnd og i sommermnd da som hengende i trærne og skape stemmning:)
Her er da mitt bidrag, tre "lyspunkter" jeg ser hver dag, på fellen er det godt å sitte med en bok eller blad, ved kjøkkenvindet gir snøballen meg og forbipasserende et hyggelig lys, og sinklyset lyser fint opp klokken på veggen-

Disse bildene har jeg med i Home&Cottage sin utfordring som de har på bloggen sin i disse dager:)


Klem fra Eli

torsdag 2. desember 2010

desember, advent, jul og


slalom, ja for vår del eller barnas del er starten på slalomsesongen nesten like viktig som advenstiden.
Vi bor så vi nesten ser bakken og på vei til butikken er det alltid spennende og se hvor mye snø de har fått "lagd" og til lørdag er det åpningsdag:))

Mens barna er opptatt med slalom, suller moderen inne med sitt og legger siste hånd på julegavene som ligger klare til å pakkes inn, neste helg skal de leveres ut og kurven begynner å fylle seg opp.
Jeg kjøpte den første julegaven i romjula i fjor, så da var jeg tidlig ute og siden har det gått slag i slag, noen ting må vente med å handles inne pga holdbarhet og slik-

Huset er vasket, baksten er snart ferdig, noen ting må jeg bake to runder av, fordi mine kjære er glad i julebaksten og boksene blir fort tomme, så den siste helgen før jul er det alltid litt baking, men det er jo kjekt de vil spise det en lager da:) så klage skal en jo ikke gjøre, og med fire ekstra hender går baksten greit  unna.

I år har jeg fri juleaften ,men 1 og 2 dag er jobbedager, greit det, en har jo fri i nesten hele romjulen.
.
Nå er julefrokosten i barnehagen vel overståt så nå er det en ting mindre å huske på, neste uke er det julebord for barna i bhg

Vi "snakkes"

Klem fra Eli