torsdag 2. desember 2010

desember, advent, jul og


slalom, ja for vår del eller barnas del er starten på slalomsesongen nesten like viktig som advenstiden.
Vi bor så vi nesten ser bakken og på vei til butikken er det alltid spennende og se hvor mye snø de har fått "lagd" og til lørdag er det åpningsdag:))

Mens barna er opptatt med slalom, suller moderen inne med sitt og legger siste hånd på julegavene som ligger klare til å pakkes inn, neste helg skal de leveres ut og kurven begynner å fylle seg opp.
Jeg kjøpte den første julegaven i romjula i fjor, så da var jeg tidlig ute og siden har det gått slag i slag, noen ting må vente med å handles inne pga holdbarhet og slik-

Huset er vasket, baksten er snart ferdig, noen ting må jeg bake to runder av, fordi mine kjære er glad i julebaksten og boksene blir fort tomme, så den siste helgen før jul er det alltid litt baking, men det er jo kjekt de vil spise det en lager da:) så klage skal en jo ikke gjøre, og med fire ekstra hender går baksten greit  unna.

I år har jeg fri juleaften ,men 1 og 2 dag er jobbedager, greit det, en har jo fri i nesten hele romjulen.
.
Nå er julefrokosten i barnehagen vel overståt så nå er det en ting mindre å huske på, neste uke er det julebord for barna i bhg

Vi "snakkes"

Klem fra Eli

3 kommentarer:

Siv sa...

Endelig slalomtid... Tenker de har venta lenge på det ja:) Julebord i bhg, ååååå det fikk Michael være med på 1 gang før vi flytta. Det var stor stas det:) Sååå koselig. Du må hilse så mye fra oss til bhg. Si vi tenker ofte på dem og har tatt med oss alle de gode minnene fra da Michael gikk der. Hvordan går det ellers med dere da? Klem.

minishabby sa...

Du er så flink til å være tidlig ute Eli. Jeg har ikke begynt på julebaksten enda. Men til helga skal jeg lage forskjellige typer sild og buklist. Og muligens litt pepperkaker. Har planer om å pynte med noen av dem også. Men julegavene er vi ferdig med da, og leverer første lass allerede til lørdag. Like gret å få gjort det.
Kan tenke meg de gleder seg til slalomen. Får bare håpe at kuldegradene går litt nedover snart. For nå er det kaldt!
Kos deg videre Eli.
Klem fra meg!

minishabby sa...

Bare innom for å ønske deg en god helg Eli.
Klem fra meg!