onsdag 26. januar 2011

alt har en ende, så her er noen siste ord fra

eier av denne bloggen;)

Nå gir ikke bloggen meg noen ting, i noen som helst slags form, og jeg er heller ikke innom andre sine blogger, om jeg er det så er det raskt innom for så å gå stille ut igjen-
Dette kom nok snikende med at jeg ble lei, hvitt- rosa- zink- blonder- og ja er så mye mer.
Vi har endret oss mye det siste året og når julen var over og jeg fikk pakket ned alt, og mye som har stått fremme ble lagt i esker, kjente jeg at det var rett-
Og det er godt!

i den oppusingsrunden vi er i nå, går det i grått, fargen asfalt, mørkt treverk og jeg angrer som en "hund" på at jeg har malt stolene mine hvite.... med barn er det en dårlig kombinasjon, så nå ser vi etter nytt, for min kjære maler de ikke engang til;)

Stikkord for oss er; Helene Henie, georg jensen-

Stilen blir; få ting, men store og litt mer "ruvende"

Jeg kommer nok til å være i kulissene og legger nok inne noen ord hos de som har fulgt meg lenge, så kommer det en hilsen fra Eli, er det bare meg;)

Og kanskje bloggen en eller annen gang kommer opp igjen men da i helt annen form!

Lykke til med alle deres prosjekter der ute, nyt livet, kos dere og ta dere tid sammen!

En siste klem fra Eli :)

9 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei Eli:)
Nå ble jeg lei meg,for jeg har likt og blitt kjent med deg og bloggen din.
Kan du ikke bare flytte bloggen din til en annen bloggroll på NIB,der det er den stilen du har nå.
Jeg liker den lyse stilen,men er lei av engler,madonna og den "søte" stilen.
Jeg kjøpte bok av hennie til jul til meg selv,for stilen hennes har jeg likt i mange år.

Jeg ønsker deg et kjempeflott liv videre og håper du kommer tilbake en dag:)
Jeg har likt bloggen din kjempegodt,det skal du vite:)
Klem Synnøve

minishabby sa...

Hei vennen:)
Det er akkurat som om jeg har følt det på meg. Og du har vært fraværende. Men det har jeg i stor grad også da:) Det har skjedd så mye at jeg har slettes ikke hatt tid til verken blogging eller strikkekafe. Men jeg ønsker å begynne med begge deler så snart som mulig.
Synes det er trist at du legger ned bloggen din, men vi holder jo kontakten for det vi. Er spent på stilforandringen deres jeg. Og tro det eller ei. Jeg går mer til den røffe stilen jeg og. Skal få et par gamle arkivskap fra jobben som jeg gleder meg til å få i hus.
Usj, nå går skravla her.
Vi prates på FB og kafe Elimor:)
God klem fra meg!

Siv sa...

Vi fortsetter kontakten sånn i ny og ne ellers vi håper jeg? Si fra hvis du åpner ny blogg da og hilse alle sammen fra oss. Klem:-)

Anonym sa...

Så leit, har syntes det har vært koselig å lese hos deg
klem
/myr

Ann Kristin sa...

Stor klem E, alt har sin ende når man føler det ikke gir noe. Heldigvis blir vi å ses masse likevel:) <3

Stor klem

Guttemamma sa...

Neimen...:-(
Men jeg respekterer valget ditt, regner med at familien også krever sitt..men om det blir bloggtreff igjen, så håper jeg du blir med. Var så koselig å møte deg!!
Masse lykke til videre,håper du hører fra deg i ny og ne!!
klemmer♥

Anonym sa...

mamma da :(

du hadde en kjempe fin blogg likte og lese den!

klem Anniken

Hespe sa...

Åh, nå kjente jeg at jeg ble litt lei meg Elin - så synd at du velger å avslutte bloggingen! Jeg har jo vært med deg lenge, ja kanskje helt fra starten, og jeg har alltid kosa meg når jeg titter innom deg. Ekstra kos var jo det når vi møttes på bloggtreffet på Lillestrøm. Den siste tiden har jeg ikke vært så flink til å legge igjen kommentarer selv, ganske enkelt for at tiden har vært for knapp - men jeg har hele tiden vært der... ;o) Jeg forstår at stilen din har endret seg, og sånn er det jo for mange - det tar tid å finne "stilen sin". Men, blogglandia er jo så mye annet en romantisk, lyst, shabby chik, og vi trenger vel alle en motvekt! Så, om du føler at du ikke lenger "passer inn" med stilen din, kan du bare slappe av, for det gjør du!! I blogglandia er det nemlig plass til alle :o) Når det er sagt, må jeg jo bare si at jeg respekterer om du ønsker å avslutte - jeg vil bare savne deg masse her inne..!

Da må jeg bare få ønske deg alt det beste på veien! Håper du titter innom meg av og til, og kanskje får vi en gang se nye innlegg fra deg - ja, det hadde iallfall mange syntes vært veldig kos!!!!

Stor klem fra Hildegunn

tintin-44 sa...

Sik går det fra tid til annen. Jeg er jo så heldig at vi kan ta en prat på strikkekafe. Har ikke vært der på lenge av forskjellige årsaker, men kommer sterkere igjen. Har vært mye innom og tittet på bloggen din, men jeg er ikke så flink å alltid kommentere.
Lykke til med stilskiftet! Det er godt en gang i blant.
Klem fra tintin(Anne Kristin - som har brunbeisa møbler ;)