søndag 10. juli 2011

ferie


Vi har vært i Danmark/ Fredrikshavn og The Reef hotell, barna og jeg har vært tidligere, første gang valgte vi dette fordi det er rett ved kaia, midt i byen og man kan gå til palmestranden, og etterpå er vi reist tilbake fordi vi trives i Danmark, shopping, alltid vært sol når vi er der nede, litt vind men sånn er det nå i Danmark;)
I år ble det lite shopping, hadde ben som sviktet og orket ikke lange strekningene om gangen, men fikk da gjort noe med shoppelysten når jeg kom  hjem:)
Og med salg attpå ja, da var det enda "Lettere"-

Ferien har gått fort, ny platting er det blitt og i skrivende stund får kjøkkenet make-over, nye  møbler er på plass, bordet er lakket og skuffer og skap ryddet....og jeg er bitt av sytunikadilla, kjempemoro! og når man attpå til gjør det med en gjeng herlige damer fra strikkemaura ja da går timene fort og vi har hatt det så kjekt i lag.
Lørdag er det ny "runde" hjemme hos meg, da er mor hjemme alene hele helgen, siden de andre reiser til fjells for å hente A som er på hytta med besteforeldre.

I dag ble det bilder av ferien men kribler etter å vise dere ny stua mi:)

klem fra Eli

5 kommentarer:

Anitas interiør verden sa...

Heisan takk for hilsen,vedr hekleteppe så har jeg ingen oppskrift har bare heklet etter hodet,men det er ikke vanskelig. Vet du får oppskrifter i garnbutikker.

Klem Anita

Crinoline sa...

Hei,Eli.Så hyggelig at du blogger igjen.Av og til er det godt med en pause.Vi har også feriert mye i Danmark,men aldri om sommeren. Fortsatt god sommer.Klem

Guttemamma sa...

Koselig med feriebilder,Eli! Også hørtes den hjemme-alene-helgen under innmari koselig ut!!
Fortsatt god sommer!
Klemmer♥

Guttemamma sa...

Koselig med feriebilder,Eli! Også hørtes den hjemme-alene-helgen under innmari koselig ut!!
Fortsatt god sommer!
Klemmer♥

sydney pest inspection sa...

My spouse and I stumbled over here different web page and thought I should check things out.

---------------------------
termite treatment sydney | rodent control sydney | cockroach control sydney