mandag 21. desember 2009

ett livstegn-igjen


Ja, julen nærmer seg og vi er så og si i mål.
I morgen skal jeg bake enda en runde med julekjeks, dette blir fjerde runden, barn og voksne "elsker" de, og det spises like fort opp som mor får lagd det.
Alle julegavene er i boks, barna har fått slalomutstyr og er alt i gang med sesongen, så nå er det hjem i full fart, lage middag og kjøre til bakken og sette av barna, før de hentes igjen utpå kvelden, herlig å se at ungene trives ute i kulden og bakken, og frøkna vår kjører aktivt alpint, mens bror "leker" seg i parken og bakken, frøkna "leker" når hun får snowboard på-

Fra slalom til jul, I julen er vi besøskshjem og vi får besøk, av svoger, svigerinne, svigerforeldre og alle skal overnatte.
Barna gleder seg og minsten har ønsket seg lastebil med godteri, som jeg kom på i stad og det har jeg glemt å kjøpe, så må ut en tur i morgen for å hanke i land det ønsket:)han blir nok glad for det andre han får, men her er det viktig å huske på det lille ønsket han kom med, og det var ikke så stort at det ikke skal la seg bli oppfylt;)

Med minsten går det bra, han får god hjelp i fra barnehagen og vi venter nå på timen på A-hus og timen til SSE, spente og i går kom den sakyndige vurderingen... ikke "hyggelig" lesing, jeg vet jo det er noe, men jeg vet ikke om jeg vil ha en endelig bekreftelse, prøver å "psyke" meg opp med at andre har det faktisk verre enn oss, men akkurat nå hjelper det forbasket lite, desverre og unnskyld til de som føler at jeg tråkker på noen nå-
Klarer ikke å la være å tenke fremover, han vil alltid trenge oss, mer enn de to andre, vi må legge til rette for en best mulig oppvekst, det gjør vi jo med det to andre også, men med minsten har de ordene en helt annen betydning-
Det er også blitt endringer hjemme pga dette, vi har nå gjort om til ett allrom, istedetfor tv stue nede, vi skal lage lofttstue i 2 etasje, så tenåringen får egen stue oppe-
Minsten har fått rom nede istedetfor i 2 etasje.
Ser at det var en lur løsning, og at han trives bedre med sånn det er nå-

Uansett nå er det jul, vi gleder oss til julekos og få være sammen, håper på litt god vær så vi kan sitte ute i skogen vår og drikke kakao og ake, da koser vi oss.
Og, mor strikker og strikker og koser seg med det-

Til alle som er innom, ønsker dere en fantastisk jul og mange gode dager i 2010-
Ta vare på hverandre, ingen vet hva morgendagen bringer-

Klemmer i fra Eli

5 kommentarer:

Hespe sa...

Hei vennnen!
Ja, ser det går i full rull hos deg, slik det gjør for de fleste nå før jul. Høres ut som dere finner frem til gode løsninger for hvordan dere best skal møte fremtiden hjemme hos dere. Forstår det er både vondt og tungt å se fremover, men det kommer til å gå bra - blir bare litt annerledes en dere først hadde tenkt dere. Go'gutten er fortsatt go'gutten :o)

Er bare en rask tur innom før jeg må sette meg i sving og få pakket kofferten klar - reiser nemlig hjem til jul i dag. Gleder meg masse - er jo ikke noe som er så godt som å komme "hjem til jul" :o)

Ønsker dere en riktig god jul og et positivt og flott nyttår! Tusen takk for bloggvennskapet i løpet av året som har gått - gleder emg til å følge deg videre i det nye året!

Stooor klem fra Hildegunn

Kosekroken gaver og interiør sa...

Kan bare gi dere masse klemmer og si at jeg er her så kan du får ut litt frustrasjon når du trenger det.
Håper vi sees igjen før julaften.
Klemmmmmmmmm

DraumeElin :) sa...

Hei! Kjekt du er på nett igjen! :) Godt at dokke prioriterer familietid; ekstra vikrig etter det dokke har måtte takle no i haust. Eg forstår vel ikkje omfanget av sorga du ber på, men eg har barn som er like gamle som dine, og difor klarer eg å sjå konturane av det du beskriv. Eg håpar de saman finn styrke til det som kjem, og at guten får best mogeleg oppfølging. Varme tankar går til deg og dine i kveld. Med dei beste ynskjer for Jula og det nye året!

Gog klem frå Elin, som er glad for å ha blitt kjend med deg og bloggen din!

<3 <3 <3

minishabby sa...

Hei vennen:)
Håper det går bra med deg.
Bare innom en tur for å ønske deg og dine en riktig god jul.
Juleklem fra Elin!

Maliva`s verden sa...

Hei....håper du har hatt en fin jul så langt. Alltid hyggelig å besøke bloggen din, som jeg gleder meg til å følge videre i år 2010. Godt nytt år til deg fra Maliva