søndag 28. mars 2010

påske og ikke


har en påskefri men sånn er det nå med det jeg jobber med, da er røde dager akkurat som andre dager- men så har jeg til gjengjeld en lang fri periode etter påske og har hatt en nå, før det i morgen er tid for jobb igjen-
Så her blir vi hjemme hele påsken, noe vi stort sett er, jeg er ikke noe glad i fjellpåske, nyter heller det å være hjemme, vaske ut og lufte og gjøre rent til våren er det jeg lengter etter når det er påske, og håper litt solskinn så vi kan kose oss ute-
Husvasken er begynt, og fortsetter resten av påsken, skap er vasket, mye er kastet, ommøblert litt og alle blader er funnet frem og skal se over for så å klippe og lime.

2 etasje tar form, ser virkelig frem til å bli ferdig, det skal bli godt, før vi starter på neste prosjekt.

Forresten så skal frøkna vår på slalomferie til Trysil med en vennine og hennes foreldre, og gleder seg masse til det, mens mor gleder seg til at slalom sesongen er over, og man får litt "helge" fri, iallefall snart, for nå er det prioritering av håndball.
Bilde i dag er fra bakken (iallefall litt av den) der vi "bor" og barna er hver kveld, men nå er det snart stengt for denne sesongen-

Ønsker alle sammen en riktig fin påske!

klem i fra Eli

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, sånn e påsken for mange :) Her e eg priveligert med fritt, å det e perfekt for en som elsker påskesola i fjellheimen :)

Håpe du har hatt ei kjempefin helg, å ønske deg en flott å solrik påske :)
Stor klem fra Susanne!

Strikkemaura sa...

Ønsker dere en flott påske. Vi skal også være hjemme :)
sees vi onsdag på Haugastøl?
Klem

Synnøve sa...

Ja,sånn er påsken her også. jeg har fri 1dag i påsken. men har fri uke etter påske.
Jeg springer ikke etter snøen,så jeg trives best hjemme i påsken.
Jeg har begynt og vaske litt. men jeg rundvasker hele huset uten om stuen til jul. Skal begynne på stuen etter påske.
Stor påskeklem Synnøve

minishabby sa...

Hei vennen!
JEg gleder meg til påskeferie jeg! Føler virkelig at jeg trenger noen dager fri nå. Har vært mye i det siste, og trenger å få slappet av. så til onsdag skal jeg slappe av med strikkekafe. Lenge siden sist. Kommer du?
Ser du skal jobbe mye i påsken. Kjedelig det da. Men som dus ier så får jo du fri når vi andre ikke har det. vi skal være hjemme vi også. Gleder meg til rolige dager. Og så er jeg spent på hvordan 2 etasje blir hos dere. Vi er i gang med annekset nå. eller - vi har tømt veldig mye og skal i gang litt i påsken tror jeg. Og det blri ganske annerledes enn vi hadde tenkt.
Kos deg i påsken, så prates vi snart.
God klem fra meg!

Torilpia sa...

Heisann!

Er innom som snarest for å ønske deg ei riktig god påske - jeg kommer sterkere tilbake senere :o)

Klem!

Nooria sa...

Håper dere får en deilig hjemmepåske! Jeg er også skrudd sammen slik at jeg liker å være hjemme i påsken. Jeg må "passe på" at snøen smelter og nyte våren.

Hespe sa...

Hei på deg!
Titter innom deg for å ønske deg en riktig god påske! Selv er jeg nå på plass i Nordfjord, og i dag flytter jeg til seters :o) Gleder meg virkelig til noen dager på hytten. Påskeværet er som det bruker, en herlig blanding av sol, snø og regn - kunne med andre ord vært bedre, men man får ta det man får ..;o)

Strålende påskedager til deg!

Stor klem fra Hildegunn