lørdag 24. april 2010

noen dager

skulle man ønske at posten ble uåpnet, i dag kom prøvesvarene fra legen ikke noe alvorlig men noe må til uansett, nå er det ikke noe valg-
Så da blir det noen turer inn på sykehuset for å få litt sprøyter og ett håp om at jernet kommer på plass, blodoverføring er det også snakk om, men der er jeg så steil, det vil jeg Ikke!
Da får jeg heller gå og være trøtt som en dupp- det er faktisk bedre.
Problemet er at nå er det så langt nede at jeg vet ikke om jeg har noe alternativ, da det ikke kan fortsette å være sånn.

Kjenner jeg er frustrert, lei, sint, fordi jeg nå klager, egentlig så er det meste ett ork, jeg hater når andre klager pga vondter her og der, nå er jeg der selv, jeg har ikke vondt er bare vanvittig trøtt og sliter med pusten noe som følger med når man har anemi-
Er 50% sykmeldt ute neste uke da har jeg vært det i 14 dager og fra neste fredag er jeg tilbake som normalt, blir søren ikke noe bedre av å gå hjemme iallfall...

Life goes on! og jeg henger med om en noe redusert:0)

Klem fra Eli

5 kommentarer:

Synnøve sa...

Du har det ikke noe særlig for tiden. Må være slitsomt og være trøtt og slapp hele tiden.
Jeg har aldri tatt blodoverføring,bare gitt blod:))
Men er det så skummelt og få blodoverføring? Håper du får rett behandlingen og kommer deg fort igjen Du kan da ikke gå sånn og hangle vet du:))
Jeg synes ikke du klager,du er frustrert og det må det være lov til og være nå.

Nå må jeg løpe,skal på tilevakt.
Ønsker deg en fin søndag og god bedring:))
Klem

Guttemamma sa...

Kjære deg Eli!
Har i grunn ventet litt på dette jeg...dere har så mye....
Skjønner godt at du ikke vil ha blodoverføring...og håper du blir hørt på det og kommet deg på beina på annet vis. Du har jo mange hjemme som krever sitt og når du i tillegg har den jobben dun har ,er det ikke rart at kroppen sier stopp. Jeg tror bestemt du blir bedre av å være hjemme,kanskje lenge. Tror mange gjør den feien at med en gang de begynner å føle seg bedre så "gyver" de på igjen, og da er en like langt om ikke lenger tilbake...
Lykke til,vennen!!
Stor klem♥

Elin med Draumesidene sa...

Hei Eli! Eg har ikkje fått med meg at du er så dårleg. Det var vondt å lese om. Du må sjølv finne ut kva som er best for deg, men i den tilstanden du er no, er det VELDIG lurt å ta imot råd frå fagpersonar. Eg gjekk rundt og hadde det kjempevondt, og ville ikkje utføre operasjonen som eg måtte ha. Eg grua meg slik... Men no i etterkant, når smertene er borte, og livet held på å bli normalt igjen, undrar eg meg over kvifor eg utsatte det? Du har mange som treng deg. Og ikkje minst treng du deg sjølv.

Lykke til Eli, tenkjer på deg!
Varm klem frå Elin.

Sisselshverdag sa...

Uffa meg, ikke noe morsomt dette. Skulle ønske du kunne ta litt bedre vare på deg selv og være hjemme. Skal holde deg med selskap jeg :)
Masse klemmer til deg fra meg.

Elin med Draumesidene sa...

Hei igjen Eli! Takk for gode ord på bloggen min! Eg har byrja å jobbe litt for min gamle arbeidsgjevar, og er litt vaktmester ;) Ordner eit uteområde, fixer blomsterbed, klipper tre osv. Var dagleg leiar der før... hi-hi! Har alltid elska slikt arbeid. Godt å kome i gang!

Håper du får hjelp for problema dine. Eg meiner enno at du bør ta imot gode råd frå fagfolk. Dette er viktig å ta på alvor!

Ha ei så fin veke som du kan!
God klem frå meg!
Elin :)