søndag 16. mai 2010

forbredelser

ja i morgen er dagen, huset er snart ferdig vasket, spisebordet er kaos, fordi mor har flere jern i ilden på engang, lager bordkort til min sønns konfirmasjon, som også nærmer seg *smiler*
Klær er på plass, og vi håper det blir en fin dag i morgen.
Mannen starter dagen først med å dra på skolen siden det er frøkna sitt trinn som har ansvar for 17 mai feiringen på skolen, vi andre kommer etter, det blir barnetog, leker, is, pølser, boller og kakao hjemme og pølser, før vi avslutter dagen/kvelden på Eidsvoll bygningen:)

Nå er mannen på skolen for å ordne til i morgen, minsten og jeg er hjemme alene og det er stille her-

(loftet er snart klart....gleder meg)

klem fra Eli

4 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Hei Eli! Takk for gode ord! Her går det i bokstavkjeks og kokt vatn. Men lillebror har farge i kinna igjen, og det ser ut som om vi slapp unna med den eine omgangen med oppkast (sjølv om eg fyk i stolen kvar gong han hostar). Så godt å høyre at veslebror hos dokke har vore bra sidan i vinter! Eg håper berre at småtten her er feberfri i morgen, slik at han får med seg 17.mai feiringa.

Ynskjer deg og dine ein fin søndag,
og at dokke får ein flott nasjonaldag!

God klem frå Elin :)

NB! Blir spennende å få sjå bilder frå loftet ditt! :)

Synnøve sa...

Ønsker deg og dine en fin 17mai:))
Klem Synnøve

Elin med Draumesidene sa...

Hei igjen! Takk for gode ord! No er prinsen i senga si, og eg håper inderleg at han får behalde kveldsmaten, og søv godt til i morgen tidleg. Han har fått i seg nokre tørre skiver i løpet av dagen. Ellers går det i kokt vatn og cola. Håper dagen din har vore fin, og at du har kosa deg saman med familien din!

Ynskjer deg ein fortsatt fin kveld!
God klem frå Elin :)

Hespe sa...

Hei vennen!
Høres ut som alt går i et voldsomt tempo hos dere - dere har iallfall nok å henge fingrene i....

Håper det ble en perfekt feiring av nasjonaldagen i går, med barnetog, pølser, brus og is... :o) Jeg kosa meg iallfall fra ende til annen :o) Slapp unna regnet som var spådd gjorde vi også, så da kunne det jo ikke bli annet en fryd og glede...

Fortsatt strålende uke til deg!

Stor klem fra Hildegunn