fredag 7. mai 2010

resultatene fra sykehuset-
Ja her går det i møter på sykehus, ppt, barnehage, skole og dagene forsvinner og godt mor har hatt lang turnusfri nå.
LJ har nå vært inne til testing og han får ingen diagnose...men, han ligger helt i grenseland på autisme diagnose og lettere psykisk utviklingshemmed.
Ingenting stopper opp, han vil fortsatt få spes.ped, trim, og det er søkt etter assistent, og bassengtrening, det siste vil vi nok få, jeg må bare kjøre han dit, og være der.
Ppt og sykehus skal legge frem for kommunen at timene med spes ped må intenviseres.
Så alt i alt kom det mye godt ut av samtalene, vi jobber videre, og alle rundt LJ vil fortsette å være der, han har også tatt blodprøver og gen-test, greit og vite om det kan være noe i forb med gener med tanke på at LJ kanskje skal ha barn engang.

Ang skole så vil han ikke starte på skolen vi "hører" til han vil dra til nabobygda, der har de kompentansen, og assistenter som er tilstede:)
Skal besøke skolen om ett par uker, og til høsten skal vi skrive ned IOP plan:)
Så det skjer mye! Og jeg har fått "ny" jobb, ny i den forstand at jeg skal slutte i barneboligen og bare jobbe i boligen for voksne, har også redusert stillingen min, ned til 62%-
Ser frem til å være i den andre boligen hele tiden, nå og frem til den 15.6 har jeg jobbet i begge to.

helgen skal nytes, hagen skal "renses" og vi er godt i gang med opprydding og jeg ble litt sint når jeg kom hjem å så at hengeren var lånt ut.... sint fordi vi trenger den selv, ikke veldig sint da egentlig mest oppgitt over min halvdel som lånte den bort når han viste vi skulle bruke den..

Håper du som leser dette får en flott helg!

Klem fra Eli

5 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Fint at dere begynner å få svar på det dere lurer mest på. Godt å høre at han får god hjelp i bhg.

Håper vi snakkes snart, er vel hjemme ei uke til :)

Ha ei flott helg :)

Guttemamma sa...

For å ta det siste først...litt kjent,har og en mann som er litt for(?) snill og hjelpsom noen ganger...
det er vondt å lese om sønnen din Eli. Samtidig godt å høre at han er i "systemet" og at gode hjelpetiltak settes inn for å sikre han en best mulig utvikling!!
Varm klem♥

minishabby sa...

Hei vennen!
Det skjer masse rundt dere om dagen. Og jeg sier som guttemamma over her at det er vondt å lese og høre, men godt å høre at ting allikevel skjer for at han skal ha det så godt som mulig. Så da begynner han på skole her da eller?:) Naboen jobber på sfo og der er de flinke!
Og du - dette med hjelpsomme mannfolk kjenner jegt alt til. Min kjære danske drar heller over til naboen og hjelper enn å gjøre det han skal her. Men de er nå gode å ha for det.
Håper dere får en fin himmelsprett Eli.
Klem fra meg!

Crinoline sa...

Det er leit mht minstemann,Eli,men godt at dere har fått noen avklaringer. Ønsker deg en god helg og en fin 17.mai.Klem

Elin med Draumesidene sa...

Hei Eli! Godt med nokre svar, men vondt at minstemann skal ha alle desse ekstra utfordringane. Og tøft for foreldre som skal venne seg til tanken på alt det ekstra som følgjer oppveksten hans. Men det ser ut som om dokke har ein god plan å følgje, og fint å sjå at du får det bedre på jobb. Lykke til!

Til slutt, mannfolk skal vi visst ikkje alltid forstå oss på? ;)

Håper hengaren kjem att, og at du får ei kjempefin mai-helg!
God kelm frå Elin :)