tirsdag 10. august 2010

krakk, hylle, beis
litt bilder fra noen prosjekter vi har gjort i sommer, her noe uferdig men nå er det ferdig og kamera skal frem i morgen så det kommer ferdige bilder også.
Hyllen ble lagd på en kveld i garasjen, mor ønsket og far lagde, krakken kommer fra garasjen til mamma og Ole, der har jeg funnet masse i sommer.
Nå står det murstein på trappa som er hentet i skogen, og de skal brukes inne ved peisen, fikk en ide etter en titt på Elin sitt soverom (elins draumsider), Elin har gitt meg masse inspirasjon, hun har ett nydelig hjem, to flotte barn og en blogg jeg alltid blir glad av å titte innom, takk for masse flotte bilder, Elin-

Ferien begynner å nærme seg faretruende over, og barna er ikke klare for skolestart enda, men til uka er det hverdag, og vi får snart legge oss i trening og komme oss i seng til mer normal tid alle mann-

I morgen er det en ny dag, to prosjekter skal males, og murstein skal på plass også:) og jeg gleder meg allerede-

Klem fra Eli

3 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Så spennende prosjekt du har på gang! Gleder meg til å sjå! Tusen takk for at du nevner meg :) Kjempeglad eg no! Det er alltid fint å få høyre at bloggen min inspirerar andre!

Ha ei god natt,
og ein flott onsdag!

STOR klem frå Elin :)

Synnøve sa...

Hei Eli
Dere har nå prosjekt på gang ser jeg.
Benken ble kjempefin etter du beiset den.

Klem Synnøve

Hespe sa...

Hei vennen!
Åh, nei nå ser jeg virkelig at jeg har vært en dårlig bloggvenn i det siste - her ligger innleggene på rekke og rad!! Så flink du har vært i sommer, med prosjekter i tillegg til alt det andre du har fått ut av dagene! Dessverre har dagene rast ifra meg, og uten pc i Portveien, har det blitt dårlig med besøk i blogglandia.

Jeg har nå flyttet hjem fra Portveien, og holder på med koffertpakking til Hellasturen. Med andre ord, det tar enda en tid før hverdagen normaliserer seg for meg. Drar grytidlig torsdags morgen til Hersonissos, så nå er det like før! Gleder meg utrolig til to uker under solen - bare nyte livet :o)

Ønsker deg fortsatt fine sensommerdager Eli!

Goklem fra Hildegunn