tirsdag 28. september 2010

loftet og nye dører

bilde er i dag lånt fra bohus sin bloggside-

Etter en lengre tenkepause, noen glass vin i den nye stua, papir og blyant har vi valgt nye dører til lofstuen, her oppe er det to soverom, ett til eldstemann og ett gjesterom.
Disse rommene vil få "låvedører" lik de dere ser på bilde her, men i en grå/svart/værbitt farge;) vil prøve å ta opp igjen noe av skiferfargen som er på peismuren siden disse dørene står mellom skifervegg.
Vi hadde lenge planlagt at vi skulle ha hvite speildører, men prøver nå dette da jeg ønsker mer den stilen, den vil vi iallefall ha i 2 etasje, er litt usikker på om vi skal ha det nede, mens jeg tenker får vi jo prøvd oppe så vi får rett og slett bare vente å se hva det blir til-
Frøkna som nå skal få nytt rom liker det som er over her, men vi heller mellom dette og ett som går i mer bruntoner-
Synes det er vanskelig jeg, er veldig klar på hva jeg liker og ikke liker men vi er ikke støt like enige vi som bor her da....

I kveld blir det skogstur med medbrakt pinnebrød deig, vedpinner, og kakao med andre ord kveldsmaten skal nytes i det fri i dag.

Klem fra Eli

1 kommentar:

Elin med Draumesidene sa...

Hei! :) Takk for så fine besøk hos meg! Eg trudde dette var frå loftet ditt eg :) Det blir nok heilt supert til slutt! Lurt å spekulere litt først!

Eg beklager mitt fråvær med kommentarar, men eg prøver verkeleg å ta det easy med denne nakken. Stivheita vil ikkje gje seg denne gongen. Men eg håper at snart! (det har eg sagt i fire veker...)

Ha ei flott veke vidare!
God klem frå Elin :)