tirsdag 7. september 2010

nye tider, hva tenker du


i disse oppusingstider her i heimen er vi ivrige "tittere" på nett, ute på våre turer og magasiner, som jeg har nevnt tidligere liker vi farmer-life stilen og ser i oppusingen at det blir mer og mer oss, vi er så fornøyd med den mørke veggen i trappeløpet og 2 etasje.
Nye stoffer som lin, lilla, blått her funnet veien frem, lyseblått og brunt har jeg hatt i mange år og blir nok ikke lei, nå ønsker jeg meg en beige/brun sofa, og jakten på den rette er startet.
Og noe som gjør meg veldig glad er å høre hva som venter på teppefronten, det blir jeansblått, sølv, syrin og skogsgrønn så nå venter jeg bare på at det kommer så jeg får tatt en tur på min manns jobb for å se og kjenne-
Flossteppene mine vil jeg nok aldri kvitte meg med, men filleryene min kunne vært byttet ut og når jeg da vet at det blir jeansblå ryer også, ja da har selv jeg tålmodighet til å vente:)

Sengen er grunnet, ett skritt lenger, men i dag blir det nok sofan for min del, skal aldri legge planer på min langfri da kommer det basiller snikende og setter en stopper for det:(

Fortsett å nyt høsten! det gjør vi

Klem fra Eli

4 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei Eli
Så synd at du er blitt syk.
Kjempefine farger som kommer til høsten.
Vi har brune skinnnsofaer. Er så fornøyd med de og fargen.
Ønsker deg god bedring
Klem

jeanette sa...

hei hei!

1000 takk for koselig hilsen på siden min! helt enig med deg, lilla en nydelig og har selv fått sansen for denim ! brunt og denim er lekkert både i klær og i interiøret!

ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

mvh jeanette

Guttemamma sa...

Det høres knallgodt ut , ikke tenkt på det før. Tar alltid rips og vaniljekrem,men skal jammen prøve eggedosis til!! God bedring!!
klem♥

Hespe sa...

Hei på deg Eli!
Dette høres veldig, veldig bra ut - blir nok knallfint!
Godt å føle seg sikre på stilen sin, sånn at valgene blir litt enklere å ta;o)

Deilige dager vi har i østlansområdet om dagen, og det setter jeg ekstra stor pris på - overgangen fra Hellas har gått litt bedre da...

Fortsatt fin uke til deg vennen!

Klem fra Hildegunn