mandag 11. oktober 2010

alpin og "full fart"

og noen har vært og hentet energi i sjokoladskålen;)
ja i dag starter alpin treningen for barna, frøkna som skal trene og eldstmann som skal trene og mamman som skal ha de i barmark-
Så da er sesongen i gang for vår del, alltid stas når den startet opp igjen, og utstyr skal testes og nytt kjøpes inn.

Høstferien er nå tilbakelagt og hverdagen har kommet, en høstferie fylt med turer i skogen, en mer ryddig hage, ferdige strikke prosjekter og nye påstartet, gode venner, vin, latter, og en avslutning på hamar og hundeustilling:)

neste ferie er om ikke så lenge, da har mor 14 dager, og huset skal vaskes og det vil nærme seg jul.

Klem fra Eli

4 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Hei Eli! No fekk eg lyst på sjokolade... ;) Eg prøver å la vere, for det har sneket seg på nokre kilo i seine haustkveldar. Er jo så herleg å kose seg med mat og godteri når kveldane blir kalde og mørke? Håper dagane dine er gode!

Ha ei flott veke!
God klem frå Elin :)

Gammel stil sa...

Hei du:)

Vi fant bloggen din helt tilfeldig, og det er vi veldig glad for!:) Her var det mye koselig:) Mange flotte bilder og god inspirasjon:) Denne bloggen skal bli morsom å følge:) Vi legger oss til som følger, og håper det går greit? :) Vi blir hvertfall alltid veldig glad for nye følgere, så hvis du vil følge oss får vi to store smil:)

Stor klem fra tvillingene i Gammel stil:)

Gammel stil sa...

Så koselig kommentar vi fikk fra deg:) Tusen takk! Vi blir så glad!! Håper alt går bra med deg da? At det ikke er noe alvorlig mener vi..:) Tenker på deg!

Klem:)

Trine sa...

For en flott blogg du har! Bugner over av inspirasjon, vakre bilder og herlig lesning :)

Gleder meg til å følge deg videre!

Ha en fortsatt fin dag!

Klem fra Trine