torsdag 21. oktober 2010

husker du-

for en tid tilbake kjørte jeg bak en traktor noe som er greit da forsåvidt- så sant personen som har lastet på hengeren sin passer på sikret last.
Det hadde den da ikke og ved falt i veien og jeg kjører på veden og bilen fikk ødelagt bånnpanne som da gjør at det som var av olje på bilen ja da rant elegant ut.... ikke smart!
Jeg tuter og ingenting skjer, parkerer og går inn i boligfelt fordi jeg antar at veden på henger skal leveres ett eller annet sted, snakker med fører, ber han komme til bilen hvor han da velger å "stikke av"-

Ok! dumt! men jeg skriver nå skademeldingen jeg, har hans skiltnr og fører opp det, anmelder fører hos politet, ringer lensmann, selskap, verksted x-antall ganger noe som synes godt på telefonregningen.

I går kom utfallet, saken er henlagt hos politet pga bevisetsstilling- ingen Bombe det da! men ergelig og jeg blir sur ett kort øyeblikk.
Ringer selskap og informerer de men de kan glede meg med at saken er avsluttet, fører har erkjent forholdet og vi får igjen våre penger som vi måtte betale for å få igjen bilen og mister ingen bonus, selskapet fikk den beskjeden dagen etter at lensmann henla vår sak.

Jeg er glad! glad for at han innrømmet,  selvom saken ble henlagtt så vil det ligge på han hos selskapet at han faktisk stakk av, ikke bra for hans del og håper virkelig han lærte av dette- for det er ingen smart løsning å gjøre- for meg har det vært noen lange uker å gå her og vente og ergelse fordi første gang jeg skal være "ute" for noe så  møter jeg en sånn-

Men, nå er det ute av verden:))) og verden smiler igjen og jeg skal tilbake i jobb på onsdag:)

Blir ikke frisk av å gå hjemme og heller ikke dårligere av å være på jobb- anemien vil være der uansett-

4 kommentarer:

Gammel stil sa...

Huff og huff.. Irriterende!

Klem:)

Hespe sa...

Så bra at det ordnet seg til slutt da!!! Er ganske utrolig hva folk får seg til å gjøre, og tro at de slipper unna med det...

Håper ellers uken har vært bra så langt. Nå har jeg nedtelling - drar til London på venninnetur på lørdag, og du kan tro jeg gleder meg - da blir det shopping og champange.. ;o)

God uke videre til deg!

Klem fra Hildegunn

Synnøve sa...

Hei Eli
Så bra at det ordnet seg.
En arbeidskammerat av mannen min var ute for noe lignedes i går. han ble påkjørt bakafra,så bilen hans kjørte inni bilen framom seg. Bilen hans ble totalvraket. Bilføreren som forårsaket det,stoppet ikke,kjørte bare videre. Jeg skjønner ikke at folk kan være så frekke. De har ingenting på veien og gjøre,synes jeg.
Ha en fin dag

Lise Kathrine sa...

Så bra at saken løste seg. Og godt at det ikke går utover deres forsikringsforhold. Det hadde jo ikke vært rettferdig.
Typisk at politiet henlegger saken. Det gjorde de med han som terroriserte meg på tlf for lenge siden også. Etter at politiet tok en prat med fyren ble det helt stille... Pussig det der;-)

Det var nok lurt av han sjåføren å erkjenne forholdet. Er jo en tullete ting å få på rullebladet.

God helg! Klem