torsdag 30. desember 2010

julen i litt bilder

fortsatt nedprioritert blogg, og hjemme er det også endringer- vi forandrer helt stil, det har jeg jo nevnt tidligere;) vi har vært og sett på sofa og blitt så og si enige, men den kommer i hus etter ferien, må spare litt.
nytt salongbord er under bygging, den blir i grove/nye materialer og skal beises i fargen drivved, etterpå er det spisebord sin tur, det vil nok også skifte farge, i fargen drivved.
Mange ting er kjørt bort og kastet, og nytt er kjøpt inn nå i romjulen, merker at det er utrolig godt, å nå kvitte seg med mye og starte med nytt og hva er vel bedre enn å gjøre det i det vi går inn i ett nytt år-
Etter tur til home&cottage er både mann og jeg veldig enige i hva vi ønsker, det har vi ikke vært så mye frem til nå;) er vel "mor" som har tatt avgjørelsene, og datterern på 10 er også fornøyd.
Med andre ord; alle fornøyd og alt er fryd!

Litt julebilder, rødt og nisseservicet blir ikke jul uten mine hadelandnisser, og nisseservice, her er det rødt, rødt, og feller og lykter-
Også er jeg litt sånn, nå er julen snart over og vil snart begynne (søndag) med å vaske julen ut igjen.


 dette er en glassbyggerstein minstemann har lagd i barnehage, som det står ett lys bak og lager flott stemmning i stuen, den fineste gaven:)



Klem fra Eli

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

Da gleder jeg meg til å se all oppussingen i tiden som kommer!!
Godt nytt år og takk for alle hyggelige kommentarer og fine innlegg i året som har gått!!
klemmer♥

Crinoline sa...

Godt nytt år til deg og dine,Eli.Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere.Klem

Veronica's hus sa...

Riktig godt nytt år til deg og takk for et inspirerende bloggeår:)