onsdag 22. april 2009

hagen vår

her er litt av steinsamlingen minsten og plukket i går, ble noen runder med denne og stable det opp der vi skal ha det, i dag fortsetter vi:0)
her vil det komme lavendel plante etter hvert, når det blir litt varmere
endelig er all snøen fra bedet borte og jeg kan luke der i dag, her må jeg kjøpe noen krypplanter, tok og fjernet endel i fjor som jeg ikke var fornøyd med
her kommer plattingen vår, den vil bli på rundt 35 kvm, gleder meg masse til den er på plass.
vårt flotte syrintre, som står utenfor kjøkkenvinduet vårt
og barnas område, de har bakhagen, iallefall deler av den, sandkssen og huskestativet er godt brukt, i den delen som er oppbygd skal det lages kasser og stier så sluttresultatet blir grønnsaks/urtehage med smalganger mellom.ja, så litt bilder fra hagen vår som på langt nær er ferdig, og enda en lang vei å gå før vi blir ferdig.
Planene er klare for hvordan den skal bli:0) og da er vi kommet ett lite stykke på vei.
I år ble trampolinen flyttet ned ved garasjen ikke helt der jeg kunne tenke meg at den skal være, men ser jo at det er bedre der enn å ha den i bakhagen som vi hadde tidligere, nå får vi den litt unna der vi noen ganger sitter på solskinnsdager.

Vi har ett aldeles nydelig vær i dag og det skal nytes.
Når minsten kommer hjem skal vi plukke mer stein, mannen skal støpe ut grunnmuren på ene fremsiden av huset, og skal "felle" inn steiner fra naturen på grunnmuren, det er litt av en jobb siden vi skal ha det rundt hele huset, men vi tar det over tid og etterhvert som ytterkledning skiftes ut, så da blir det overkommelig allikevel.

jeg, er ikke tante enda, nå har søs vært på A-hus i tre dager og kuren virker ikke, nå er hun utslitt og tankene mine er hos min kjære lillesøster og håper de snart får se lillenurket sitt.

Klem fra Eli

5 kommentarer:

Siv sa...

Så fint dere har det i hagen og så flink LJ er til å plukke steiner:-)Nå må legene snart vurdere på nytt så søsteren sin ikke sliter seg helt ut til den lille kommer altså. Stakkars jente:-( Sender over gode klemmer til dere hele gjengen.

Balke gård sa...

Hei og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, koselig!

Lykke til med tantebarn!

Ha en fin dag i hagen, mvh Marianne:-)

anneskreative sa...

Hei,,,så koselig at du fant veien inn til meg,,,,
Ser du liker og pusse opp og male litt du også....er jo gøy når en blir fornøyd med resultatet,,,,kjøkken kroken din var koselig med gamle detaljer,,,liker slikt jeg.
Ha en fin helg,,,,
Anne

Kosekroken gaver og interiør sa...

Så flinke dere er til å holde på. Enig i at det er kjempe deilig at snøen er borte, kun en liten flekk bak garasjen der det raste fra taket i vinter.

Min stil sa...

Å hærlig! her er hagen ennå dekket av snø, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet!
:) Susanne