torsdag 30. april 2009

langhelg, sol....

stemmningsbilde fra vakre hjem og interiør
syrintreet utenfor kjøkkenvinduet/stuevinduet får fler og fler knopper for hver dag som går

og vakre hjem og interiør i posten.
Da er helgen i boks:)
Etter kveldsvakt i dag er det langfri og det skal nytes med familie og min gode vennine og hennes familie.
Blir nok mye interiørprat og noen glass rødvin når min vennine kommer, så kan mennene prate om det de vil og barna vil vi nok mest sannsynlig finne hoppende på trampolinen eller fykende rundt på sykler.
I morgen skal det grilles med svigers som kommer på besøk og min mann skal feires, siden han fyller år den 2 mai.

Hagen er i full planlegging, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg, tror vi nå får orientere oss om plattingen og innkjøp av krukker og snekring av hagemøbler, lillehuset skal jo også fikses på og utenfor der håper jeg på en uteplass med humle klatrende oppover i en nybygd pergola.
Under min vakre Hurdalsrose skal det settes en kosebenk av tømmerstubber med liggende brede planker over og med puter som kan legges oppå.
Her er det herlig morgensol og jeg ser for meg mange kosestunder under ett duftende rosetre og kanskje med ett fotbad, og sitron i fotbadet og etter "oppskrift" på skrub i vakre hjem og interiør blir nok føttene også sommerfine og myke.
Så nå synes jeg egentlig at sommeren kan sette inn for fullt så planene og drømmene kan settes ut i "live".
Inne er det nok å finne på masse som skal få bli hvitt og kanskje det blir tid for litt maling i helgen også, mye av det kan tas med ut, så får jeg gjort ferdig litt prosjekter, mens solen nytes.

Med, andre ord, jeg ser frem til en langhelg og skal vi tro det vi ser på yr.no blir det nok godt og varmt også.

Ha en super langhelg alle som er innom-

Klem fra Eli

3 kommentarer:

moni sa...

ååå har vakre hjem og interiør kommet nå, jippi:) tiden går så fort følte nettopp jeg kjøpte det siste:) Flotte stemningsbilder du deler med deg:) Ønsker deg en nydelig torsdag, nå er det snart langhelg, skikkelig herlig:)

Balke gård sa...

Kos deg masse med dine du også, så sees vi snart igjen:-)

Klem fra Marianne

Guttemamma sa...

Tusen takk for koselig hilsen!! Vi får satse på deilig varm sol denne langhelgen, ser su har planen klare for hagen du og...kos dere!
Klem fra Anette