torsdag 18. november 2010

i vårt hus


finner du kvister og kongler og, den lune stilen har funnet veien inn, og vi liker den godt alle sammen-

Og med masse lys i kriker og kroker, fyr i ovnen og kanskje nystekte boller, ja da gjør det ingen verdens ting at det er mørkt ute, at det blåser litt eller at vi har en vinter foran oss, før våren atter er her igjen-

Så vi passer på å kose oss når vi kan og være livsnyterer hele gjengen;)

Klem fra E:)

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

Hei Eli!! Så nyoppusset og fin bloggen din har blitt!! Høres ut som dere koser dere om dagen og ellers er vel alpinsesongen i gang på snø nå??
Eldstemann er i gang med trening igjen,men det erklart det tar tid...det virker som vi har gjort det gradvis,for kroppen ser ut til å respondere greit..
Hygelig at du spurte!!
klem♥

C ♥ sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg :) Åh det er så deilig med mørke kvelder når man kan tenne drøssevis av stearinlys og fyre i ovnen... Gleder meg til neste år på denne tiden når vi kan kose oss i huset :D

klem C

Thelma Louise sa...

deilig med lun innekos nå om dagen...og jeg var akkurat innom yr..og ops...det er meldt 11 kalde i oslo på onsdag..da får vi gjerne 15 her jeg bor...brrr...vinteren er her.:-) og innekosen er god å ha.:-) fått plass den lune stilen hos meg også..:-)

Og ja godt det ordnet seg med bloggen min, tenk så mye tid man bruker på å få det tekniske til å fungere fra tid til annen.:-) enten en printer, et nettverk, en blogg , og nå sliter jeg med den nye mobilen..og blir så glad når det viser seg at det ikke er jeg som er en kløne.:-)