fredag 20. februar 2009

Helg og jeg har fri:))

Lyslyktene mine som er nyinnkjøpt, fra kosekroken interiørbutikk:) nå er alle lys byttet ut med rosa, etter ønske fra hun som skal ha bursdag i helgen.
Lukter herlig:) og pynter opp på hylla gjør den også.
Ferdig med 1 etasje, godt med en ting unna gjort, så kan jeg slenge bena i sofan i kveld...etter kakebaking, vel og merke.
Utenfor hos oss akkurat nå, skigarden er borte under all snøen, nå er det bare stauren som viser at det er noe gjemt under her.
Drivhus og tørkestativ står ensomt og forlatt ute, i en haug med masse snø.Nå er 1 etasje vasket og det lukter deilig lavendel i huset, kjøpte meg duarance gulvsåpe m/lavendel duft og med lavendel duft lys i tillegg blir det en herlig lukt.
Solen skinner og det er herlig vær ute, så nå skal sengetøy henges ut til lufting før vi tar på oss uteklær og går ut og aker litt i bakken foran huset.
I helgen skal frøkna som blir 9 år feires, så i morgen kommer det besøk, besteforeldre skal hentes på osl da de kommer hjem fra varmere strøk.
Bursdagsjenta gleder seg til å vise frem det nye brettet sitt og til å vise frem det hun kan, like stolt enda.

Jeg, ser frem til en helg uten at jeg skal på jobb, da skal jeg kose meg med interiør/hageblader og hekletøyet mitt:)

Frøkna er nå på vei hjem etter å ha overnattet hos sin vennine, hun var litt lei seg da, for hunden dems hadde spist på mobilen hennes, nå har jeg funnet frem en annen så får vi fikse en ny til henne etterhvert.
Da ble det litt bedre, enn så lenge:)

Ønsker alle som er innom en flott vinterhelg-

klem:)

2 kommentarer:

Siv sa...

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg:-) Klem fra oss. Kos dere med feiring i helga da.

Sivs hus sa...

Hei, Herlige bilder fra. Lekkert med rosa lys. Klem Siv