mandag 23. februar 2009

søndagskvelden her hos ossSå var helgen over og jeg har noen dager fri, i kveld skal jeg en liten tur i slalombakken før jeg skal på strikkecafe.
Barna hadde i dag første skoledag etter vinterferien og det er så stille i heimen i dag.
Jeg, har begynt på prosjekt "rydde-gamle soverom", der er det kaos for å si det mildt, nå skal alt ut derifra og til sommeren blir det mange turer til nærmeste søppelplass for å få kjørt bort alt som har samlet seg over lang tid.
Når jeg har fått gjort det jeg skal, er det mannens tur til å slå løs på vegger og skap og rive ned det som er, før alt skal bygges opp igjen, vi har planene klare på papiret så det er egentlig bare å få begynt, mens mannen holder på med rivingen skal jeg "synke" ned i hvitmalingen og male skapene på kottet, nå er skapdørene trekt meg stoff og det hjalp masse, men ser jo at det trengs hvit maling på dører for å få det sånn som jeg vil ha det.

Men, i går kost vi oss med film, boller og hekling (mor i huset sist nevnte da;).

God med en rolig avsluttning på helgen, så er vi alle klare for en ny uke, og snart og før en vet ordet av det en ny helg.

Klem fra meg:)

5 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hørtes mrosomt ut med strikkekafe. Har bare hørt om slike, men aldrig vært på en. Kanskje forde ingen av veninnene mine strikker.
Ha en fin dag
hilsen fra en strikker;)

Ingrid sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen inne hos meg! :)
Strikking og levende lys høres koselig ut ja! :)
Klem

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Hvordan gikk det på strikkekafeen? Klem Siv

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Ha en fin tirsdag. Klem Siv

Frk Mille sa...

Hei, jeg syr ikke på bestilling enda. Men jeg vurderer og begynne med det for det er noe jeg liker veldig godt. Tror jeg skal gi denne kjolen til en venninne, så får vi se om hun blir fornøyd :)Flotte farger på garnet ditt. Gleder meg til å se hva dette blir.

Ønsker deg en fin dag.