tirsdag 10. februar 2009

jobb og jobb og jobb

Ja det er der jeg er for tiden, i dag har aftenvakt og nyter at huset er tomt og jeg bare kan gjøre...ingenting!
I helgen ble det dobbeltvakt, jeg jobber i helsevesenet og mangel er det støtt.
De hjemme begynner å bli vant til å bare se nesen min fykene ut døren nå, og minsten synes det er dumt mamma er så mye borte.
Tenker hele tiden at neste mnd da blir det bedre.
Må nok bare selv begynne å sette grenser, tenker jeg, og heller si nei.
Men, resten av uken jobber jeg dagvakter så da er jeg hjemme på kvelden og det skal bli godt.
Jeg, har innimellom jobbing rukket å bli ferdig med å male gangen og nå er det ferdig om en ser bort fra lister som skal på plass, teppet fikk jeg også til slutt, nå har det ligget på gulvet en ukes tid, men har ikke helt bestemt om det er det jeg vil ha, så det blir kanskje byttet ut.
Har nå funnet frem mange blader som skal ses over og klippe ut det jeg vil ta vare på og få limt det inn i permen min, som jeg bare kaller "motivasjons- drømme permen" min.

Har også prøvd meg på bestemorrute teppe, hadde det ganske så artig jeg og mannen her lørdag kveld, vi var like ivrige begge to, til vi fant ut at, Nei, jeg får vente til onsdag da er det strikke klubb på kosekroken (en interiør butikk i nærmiljøet.
Og med god hjelp fra andre strikke/hekle glade bla eier av butikken, så skal jeg nok komme inn i det og jeg vil resten av vinteren "leve" i en bestemorrute hekle boble:)

Bilder av gangen vil komme sakte men sikkert:)))

3 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, Ja vi dobbeltarbeidende småbarns mammaer jobber jevnt og trutt. Med hjemmekontor blir jobb en livsstil. En god kopp te og en rask tur er mine små pustehull i hverdagen. Gleder meg til å se gangen din snart..klem Siv

Siv sa...

Ja du er aktiv kan man si:-) Husk å ta vare på deg og dine midt oppi alt da;-) Ha en fin dag, klem.

Shadi sa...

hei, pust litt med hekletøyet vennen. Dette får du til :-) klem i kvelden til deg