onsdag 13. mai 2009

blomster og stauder:0)

Denne har ett vanskelig navn synes jeg så jeg vil ikke prøve meg på å skrive det ned her, og akkurat nå sitter jeg her og planten står ute på trappa-

mine nyinkjøpte stauder, som nå er godt plantet i jorden-

Ja, da er det kommet blomster i krukker og kar, må ut å ha litt mer, men det hjalp å få fylt opp litt, vi er fortsatt i opparbeiding av hage-modus og det vil nok ta mange år får vi er helt ferdig, men ferdig blir man vel aldri, hagen vil jo alltid komme til endre seg noe, tenker jeg da.
I fjor høst rev jeg opp mange stauder, som var så triste, jeg har fått mange stauder av en kollega, og ikke alle ble like fine, men mange har vi som alt er blitt delt ett par ganger og flyttet til andre bed.
Har også en flott, usj hva het den nå igjen, tror det er blå iris, jo det mener jeg, den har jeg iallfall fått fra en gård her jeg bor, hun som bor på gården, skal ha hagen tilbake i opprinnelig stand fra da gården var ny og da var det mange stauder og busker som måtte bort.

I går ble det en tur til hagesenteret og kjøpte meg 9 nye staudeplanter, ble bla lavendel, den får jeg ikke nok av, anemone, hosta og noen jeg ikke husker navnet på nå, fargene er i blått, rosa og lilla.

Merker at jeg har holdt på i hagen, jeg klør og klør, nyser og nyser og går snart på veggen, prøver å holde meg unna og bare guide mannen, men det blir ikke det sammen.
Gressklippingen sluttet jeg med for mange år siden, etter streng beskjed fra min bedre halvdel, og med klar beskjed om at den biten tok han seg av.
Det er jo forsåvidt godt å slippe det da, er litt plen å klippe her hos oss, det dumme er at når man kan klippe gresset på solskinnsdager må jeg holde meg inne, prøver å få gjort det mest mulig på kveldstid, men da er det en liten gutt som våkner.
Nå klager jeg ille her, det er ikke ment sånn, skulle bare ønske at allergi ikke fantes.

Allergi eller ikke, om værmeldingen stemmer, skal jeg sitte i hagen i morgen, før aftenvakt og nyte flere interiørblader, to nyinkjøpte og interiørmagasinet som kom i postkassen i dag- jeg gleder meg allerede.

Ha en flott kveld alle sammen der ute-

Klem fra Eli

6 kommentarer:

Villa Kos og Kaos sa...

Takk for koselig hilsen hos meg!!
Deilig hagebilder du viser...herlig når alt begynner å våkne til liv...men PYTON med rennende nese og øyne...
God kveld til deg!
Klem G-C

Livs Lyst sa...

Så koselig med blomster og vår og SNART SOMMER!!!

Hilsen L-jo

Linda sa...

Heisann. Takk for hyggelig hilsen i min blogg:)
Så mange nydelig blomster du har kjøpt.
Jeg ønsker deg en flott dag!( Og håper at allergien ikke er for ille!)

Klem Linda

Siv sa...

Hei og takk for hilsen. Visningen er på tirsdag forresten;-) Ønsker dere alle sammen en riktig god helg og en strålende 17 mai:-) Klem.

Kristin sa...

Takk for det. Ha en fin helg du også!!
Kristin

Sivs hus sa...

Hei, Herlig å plante blomster og urter. God 17. mai fra Siv