tirsdag 19. mai 2009

dagen i dag, og trenger ett rådNy dag og nye muligheter-

Det er grått og trist ute, så da må en prøve å gjøre det litt lunt inne med stearinlys, og strikketøy, i går var jeg på strikkecafe og etter mange runder med rekke opp kom jeg inn i det og strikker nå perlestrikk, i førtste omgang blir det en vaskeklut, ikke så stort, men passe for å lære det.
På strikkecafeen kom også Elin med bloggen Elins drømmer, en hyggelig kveld og litt shopping på slutten.
Har nevnt tidligere at det er Sissel som er innehaver av Kosekroken interiør butikk som har strikkecafe ett par ganger i mnd.
Like hyggelig hver gang, og jeg er så stolt over at jeg faktisk snart har ett bestemorrute teppe og vaskeklut...jeg kunne ikke hekle noe særlig før, og strikke var på sånn rett frem og tilbake strikk og ikke mer avansert enn det, nå drømmer jeg om en tunika, hmmm, vet ikke helt om jeg får det til, og må nok lære meg litt andre tekniker først.

I heimen skrider prosjektene frem, stuen er nå klar for ny vegg og montering av varmepumpe i juni.
Uteplassen, hjelpes meg er det mulig å være så ubetstemte sier jeg, vi klarer ikke å bestemme oss for om vi skal ha platting i tre eller betongheller.
Jeg, heller mest mot treplatting, men så er det mindre vedlikehold med heller da, vanskelig og vi får ikke bestemt oss.
Kanskje det blir heller på fremsiden og treplatting på baksiden, så får vi slått to fluer i en smekk???

Om noen har noen tanker og råd om valg av tre vs heller tas det i mot med takk:0)))

Nå er det stille her i heimen og det nytes, ja, innimellom er det godt når huset er tomt og mor bare kan gjøre ingenting før hun skal på aftenvakt.

Bildene som er her taler vel for seg selv, litt av våres 17 mai-

Klem fra Eli

1 kommentar:

Kine sa...

Er veldig svak for heller jeg da,eeeelsker stein!Men så spørs det litt hvordan det ser ut også,om det er flatt,osv..gå for magefølelsen;) Koselige bilder!
Ha en fin dag*klæm*