fredag 31. juli 2009

minstemann 4 år


I morgen den 1 august blir vår lille minstemann 4 år og dagen skal feires sammen med bestefar som fyller 70 år, så da reiser vi til gamle trakter.
Rart og tenke på at minsten er blitt så stor, årene de forsvinner ofte fort, men dagen han kom til husker man som det var i går.
Han har hatt sin runder her i livet med låsning i nakke/ryggvirvel fra han var født, og frem til 4 mnds alder, da hadde mor fått nok og troppet opp atter en gang på helsestasjonen og krevde en henvisning til A-hus.
Etter behandling der fikk vi en ny gutt og en liten baby som kunne se på oss og snu på hodet sitt.
Ser nå noen senskader av dette og at han trenger ett ekstra puff i hverdagen, men med en flott barnehage som er flinke til å stille opp da går alt mye bedre:)

Nå står litt vask av bad og vask av klær for tur,og bake kake og boller før jeg skal pakke ned det vi trenger for 1 natt.

Tapeten er nå i hus:) svart med grått ornament mønster, frøkna sin var flott.
Bilde av det kommer når vi er kommet hjem-

Ha en flott helg alle som er innom, tenn lys og kos dere i stormen:)

Klem i fra Eli

7 kommentarer:

Kine sa...

Oi du nå fikk jeg litt å tenke på her...mener du at han sliter motorisk pga låsningen den gangen?Eller misforstår jeg..fordi,min gutt,hadde også låsning i nakke/rygg,vi gikk til kiropraktor med han den gangen..og han sliter idag med motorikken!
Uansett,gratulerer så mye med stor gutt imorgen:)))))GOd helg!!

Guttemamma sa...

Gratulerer så mye med den nydelige gutten, for en start han fikk på livet...godt at det går bra og at dere får den hjelpen dere trenger i en flink barnehage!!! Bollene kan virkelig anbefales...
stor klem og god helg
Takk for alle de koeslige hilsnene du legger igjen

Balke gård sa...

Gratulerer så mye med gutten diN!!! Så bra du tok saken i egne hender, man trenger ofte å stå på, ja! Kos dere sammen i helga med feiring!

minishabby sa...

Hei hei:)
Først og fremst - en forsinket gratulasjon til lillemann. Stakkars, hørs ut som han hadde en tøff start på livet. Godt at han har en mamma som tar affære:)
Jo, jeg har begynt på en lapp med aranmønster, men kommer nok til å rekke det opp igjen. Har helt glemt hvor jeg er i mønsteret og klarer ikke se det heller ;) Har absolutt ikke begynt med noen heklekant. Hehehe... Fordi jeg aner ikke hvordan jeg gjør det. Godt å høre at det skal strekkes ut. Hvor mange lapper har du strikket nå da? De med norske mønstre tar sin tid. Er snart ferdig med lapp nr 7.
Nei, nå skal jeg spise litt frokost..
Ha en flott dag.
Klem fra meg!

Guttemamma sa...

Tusen takk,Eli!! Rart at han er 10....glemmer aldri den dagen for 10 år siden,så utrolig stort et var!!
Vi er heldige...!!!
Klem

Hespe sa...

Hei på deg!
Gratulerer så masse til din skjønne sønn, og til bestefar som blir 70 :o)

Helgen har vært herlig - flott vær og hyggelig besøk av min søster. Hun drar hjem i morgen, så nå skal jeg avsted og møte henne - care og shopping :o)

Ha en flott uke!

Klem fra Hildegunn

Siv sa...

Hei. Gratulerer med dagen som var LJ. Har ikke fått skrevet noe før nå, beklager. Håper du fikk en super dag, klem.