tirsdag 14. juli 2009

ny vårlig gang

tavlen og vi ønsker deg en fin dag i det du går ut
nøklene ligger i ett fuglebad av hjerte, med barn i huset er det mange "lett å legge på plass" løsninger, som dette fuglebadet som står på kommoden i gangen

kurven under benken....
skjuler mors hengekøye, denne er flittig brukt på sommerdager, elsker å ligge oppi denne med ett blad eller bok eller bare sløve og lytte til alt rundt en.
nye puter er kommet til, om vinteren er det skinnfeller på denne benken, kurven oppå benken skjuler barnas capser, som det er mange av og paraplyer

Ja, her kommer noen nye bilder fra gangen vår, som er blitt litt mer vårlig.
I dag skinner solen og vi har fått ryddet opp litt ute i hagen og gresset skal klippes i kveld, når jeg kryper inn, er så kjedelig den allergien, men gangen, ja, her kommer noen bilder.
Litt nytt er kommet til:)
Nå er vi litt lei av regnet alle sammen, men alle snakker om været men ingen gjør noe med det.... skulle gjerne hatt noen dager med sol nå, ferien er snart over og er enda noen prosjekter som skulle vært ferdig.
Nå begynner arbeidsuken rolig for min del da, har bare tre arbeidsdager før det er fri, men uken etter er det fullt.
Ett prosjekt ble ferdig på trappen i stad, fikk en ide etter å ha sett på bloggen til Hespe.
Bilde av det kommer i morgen:)

Ha en fin solskinnsdag, alle som er innom

Klem fra Eli

3 kommentarer:

Kine sa...

Så koselig;) Men du,et bittelite tips...STØRRE bilder!!!:))))) hehe..
Ha en fin dag videre*klæm*

Kine sa...

Tenkte på større bilder på bloggen ja,det forandrer du på når du laster opp bilder,da kan du enten trykke på stort,lite eller mellomstort bilde:)

Siv sa...

Hei dere:-) Vi er i full gang med pakking og flytting. Regner med å få tømt huset til helga, så da er det bare vaskinga igjen:-) Ha en fortsatt fin dag, klem.