søndag 16. august 2009

skade og helg:(


kanskje merkelig med surt fjes bak helg, men denne helgen har vært slittsom-
Begynte med melding på telefon og ubesvarte anrop fra jobb, pga sykdom dro jeg tidligere i veien enn planlagt og ble der til 21, da var den dagen og kvelden over.
Lørdag begynner greit da er jeg forbredt på dobbeltvakt så det er jo greit, jobb fra 8-22, så kom en trippel sykmelding inn, da var ikke alt like greit og svettet litt en stund, men fikk da dekt opp vaktene til slutt:)
I, dag når jeg våkner er halsen sandpapir så tar meg en pille og drar til jobb,nå har jeg tatt meg en pille til, kommet meg hjem og en kopp te med honning og satser på at det går like fort over som det kom, for sykdom har jeg ikke tid til nå.

Skade; for de som har lest bloggen min vet jo at for ikke så alt for lenge siden skadet min sønn ankelen og det var ikke pent, nå er det bra, men ikke pent, den var " stygg".
Onsdag får jeg telefon fra kompisen til eldstemann om at R har ryggen full av blod og hull i hodet, jeg bare Hva, nå tuller du! nei, du må komme....
Ok, pust, rolig og mannen reiser denne gangen for å hente han, jeg orket seriøst ikke, har vært mange nok nå, synes jeg.
Var ikke så ille, ryggen var ganske så rød, men hull i hodet blør jo stygt om det er stort eller lite, skifte dusje hode, legge på klut så legevakten.
Og ut igjen med fem stifter, lilla lim og barbert flekk i bakhodet.
Denne gangen lærte min sønn om tyngdekraften!
Alt som kastes opp, kommer en eller annen gang ned-

Ja, ja, sånn dette har vært vår hverdag de siste dagene, fikk mail av min datter i dag som påminnet meg om at så mye jobbing det vil vi ikke ha noe av.
Var like ille fra august til jul, da satte jeg ned foten etter en sykmeldingsrunde, og ikke minst så sa mann og barn i fra, at dette gikk ikke, jeg var sliten, barna savnet mamman sin, og min kjære savnet en å dele hverdagen med.
Så dobbelt vakter nope, det er ikke noe for meg, resten av denne kvelden skal jeg gjøre ingenting, og mannen skal reise og kjøpe pizza.
Stua mangler noen lamper og lister, men det kommer og bilde jepp det kommer også, vi er veldig fornøyd!

Bilde er fra turen til Solgården og Spania i fjor, der var jeg med jobben i 14 dager og koste oss-

Klem i fra en dag sliten i beina Eli

4 kommentarer:

minishabby sa...

Nå må du passe på deg selv altså! Hør på a mor nå;) Ikke noe bra å slite seg ut på den måten. Og får man noe igjen for det? Nope!
Han sønnen din er så sannelig en ulykkesfugl. Håper det går bra med han.
Pizza høres også ut som en god plan. Her har det gått i ostepop til middag men det ble særdeles stusselig. Hmmmm... Må finne på noe mat gitt..
Ha en fin kveld videre og slapp av!
Klem fra meg!

Guttemamma sa...

Men ialledager,Eli....huff o huff. Nå fortjener du virkelig å slappe av i sofaen,håper at pizzaen er fortært og at du virkelig slapper av!! Og du,så gøy med oppvaskkostene!!
KLem

Frk. T sa...

Huff, dette hørtes ikke særlig hyggelig ut.. Er det ikke typisk at alt kommer på en gang?! Håper ting blir bedre og roligere fremover, kjære deg.. : ) God bedring og god klem

Kosekroken gaver og interiør sa...

ikke slit deg ut nå, det er ingen tjent med. håper du får ei roligere uke nå.
Klem