onsdag 19. august 2009

vår nye stue:)

Før vår stripete vegg. Under litt kveldsstemmning

Her er tapeten på plass:) den hvite kurven er stort sett fylt med pledd når min datter ikke har hyttebygging på gang-


Ja, da er stuen ferdig, tapeten er på plass, nye gardiner og nye panelvegger.
De siste detaljene vil nok komme på plass etterhvert, som feks lampetene som skal opp på veggen (de som ligger på høytaleren) og listene som ikke er ferdige enda, mannen holder på å lage hjørnelister.
Vi er veldig fornøyd, noe rart og se på tv i denne stua, men absolutt mye triveligere, ny tv stue til barna vil komme opp i 2 etasje.
Der begynner rivingen nå i høst, som man kan se ut av stuevinduene er det fortsatt ett stillas som står utenfor, nå er panlene på yttervegger på plass og beisingen kan ta til, når jeg har ork til å hjelpe til, hvis ikke så får vi hjelp en helg i september om vi ikke rekker å bli ferdige.
Ute ser det også bra ut, det hjalp med ny panel og blir nok enda bedre når den blir hvit.

Formen er fortsatt på halv tolv og føler meg ikke noe bedre i dag, i går gjorde jeg det og tuslet litt oppe, skulle kanskje holdt meg litt mer i ro og nærme sengen....
I dag blir det å finne frem bokbidn, teip, saks og sette på bokbind på eldstemann sine bøker, det er ikke få, nå er han 9 klasse gutt og konfirmasjonsforbredelser er alt på gang og bordet er vel mer eller mindre ferdig i mitt hode;)

I kveld blir det pizza kos, tente lys, tv og bok for vår del-

Klem fra Eli

7 kommentarer:

Guttemamma sa...

he he,til det om konfirmasjonsbordet...
stuen ser kjempefin ut,ble mye roligere liksom uten stripene!! Pass godt på helsa nå, kanskje den store gutten kan sette på bokbind selv så den syke moren kan pleie seg selv....???
Her har jeg satt på 6 bøker...
Veldig koselig å se klassen min igjen,de er så fine!!! Ble kort dag da,da mellombror måtte hjem med feber...fin start,måtte gå fra masse kontorjobb...sånn er det,egne barn får foran jobben.
Ha en fin kveld,take care!!
Klemmer

Kine sa...

så flott det ble,likte stripene veldig godt også jeg da;)
GOd onsdagskveld!Klæm

Kosekroken gaver og interiør sa...

Kjempe flott stua di ble, må nok kjøre forbi en dag og se hvordan det går ute ;) Ha god bedring, ta vare på deg selv. Klem

Balke gård sa...

Hei, god bedring!!! Og tapeten er knallfin hos dere!!! Har slik ornamenttapet i spisestua selv. Lykke til med skolegutt og husmaling, kosleig om du også får slik paviljong etterhvert! Klem, Marianne

Livs Lyst sa...

Takk for koselig hilsen inne på min blogg!
Ønsker deg en fiiiin dag!

Hilsen Liv

anneskreative sa...

Hei Eli.
Så tøft det bel med den bred stripete tapeten,,,,den likte jeg.
Likte også løsningen din med å sette stigehylla under den lange hylle,,,,ble en andreledes løsning.
Leste det du skrev om din minste gutt,,,jeg jobber i barnehage og vet det er barn som blir født med skader tilsvarende viplash,,,,var det gutten din hadde,,,det heter noe spes som jeg ikke husker nå,,,,kan du fortelle hva slags behandling kan fikk?
Ha en fin dag,,,,,
Anne

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊