tirsdag 17. november 2009

lysposer


har vært ganske så fraværende i det siste, bloggingen har gitt meg lite....
Ikke besøkt noen av dere heller, men i dag har jeg tatt turen innom mange og i går kveld etter jobb-
Fredag ble det ett raskt innlegg, fordi jeg måtte (vinneren måtte kåres)-
Torsdag var vi i møte i barnehagen, ting som det går, vi begynner nå med litt tegn til tale og skal ta bilder av LJ som skal brukes til samhandling-
Noen tegn gjør han allerede, flinke gutten vår:)

Innimellom slagene har symaskinen gått varm, og til uken skal det sys mer, denne uken rekker jeg ikke stort, har kveldsvakt i dag i morgen skal jeg på tur før møte, og torsdag reiser vi til gamle trakter, og skal på nissefest i byen så julenatt i blåfjell på kino før mannen jeg skal ut en tur alene:)

Ønsker alle sammen en flott uke og mange gode dager nå disse ukene før advent

Klem fra Eli

7 kommentarer:

Hespe sa...

Hei vennen!
Forstår at du har hatt litt andre tanker i hodet i det siste, og at bloggingen ikke har vært i fokus. Men, nå er det godt å "ha deg tilbake".. :o) Kan vel være godt for deg også, å få litt adspredelse i tankene dine - og jeg synest det er bare såååå kos når du titter innom :o)

Så fin pose og hjerte du har sydd. Gøy å skape, ikke sant..?

Ønsker deg en herlig uke videre!

Stor klem fra Hildegunn

Torilpia sa...

Det er jo ikke så rart at det virkelige livet tar mer av fritida - slik at man ikke rekker å blogge i perioder. Vi vet jo alle hva som er viktigst - og i en situasjon som din - sier det seg selv at du har nok annet å fylle tida med nå. Godt å høre at gutten din gjør fremskritt :o)
Du må også kose deg i tiden fremover - mye spennende som skjer nå.
Nydelig lyspose - likte stoffet du har sydd den av veldig godt.
Ha ei fortsatt topp - uke og kos deg som sagt :o)

Kosekroken gaver og interiør sa...

Søte poser du har laga, har fri onsdag, men jobber hver dag ellers :) Det er bare å komme innom:
Ha det fint så lenge :)

Elin sa...

Hei! Tuuusen takk for at du er innom bloggen min, og for gode ord! Synes at det er flott du er kreativ. Meiner sjølv at det er beste form for terapi. Eg har hatt nokre trasige år med mykje sjukdom, pappa døydde i 07, og det toppa seg i fjor vår når nevøen min døydde i ei bilulykke. Berre 19år... Eg klarte ingenting av det som eg til vanleg synes er kjekt. Eg ser no at eg held på å bli frisk, for eg har igjen skaparevne, og ikkje minst lyst til å vere kreativ. Difor la eg ut Pippi i dag. Eg håper at livet vil snu, at det igjen kan bli gode dagar.

Ta vare på deg sjølv, og dine!

Varm klem frå Elin <3

Crinoline sa...

Hei,Eli.Forstår godt at du ikke orker å blogge for tiden,og at du selvsagt må prioritere gutten din og familien. Det var ihvertfall hyggelig å høre fra deg.Synes lysposen og hjertet er nydelig.Klem

Mia sa...

Nydelig lyspose! Flink er du. Og godt er det å få gjort noe kreativt i mellom slagene, som hverdagen stort sett er.

Jeg er så glad for å ha vunnet hos deg! Tenk å være så heldig! Jeg skal sende deg mail med det første (her hos meg har hverdagen også kommet "litt i veien" for bloggingen, men det betyr for all del ikke at jeg ikke setter pris på å ha vunnet!)

Guttemamma sa...

Hei vennen!!
usen takk for tekstmeld i dag,så søt du er. Rakk ikke å svare..skoledagen ble ti timer lang og altfor travel...igjen.
Godt å høre fra deg,godt å høre at tiltak settes i gang i bhg allerede og godt å høre at du og mannen din skal få litt alene tid!!
Klem