onsdag 18. november 2009

hverdagskos


en tidlig morgen- og med nytt blad som kom mens jeg var på jobb i går, ja da skal første del av dagen brukes til "alene-kos", før jeg fortsetter der jeg slapp i går, etter jobb fikk jeg lyst til å ordne litt hjemme, røde lysestaker ble funnet frem og støvet forsvant med støvfilla-
Og i løpet av dagen skal jeg lage x-antall pizzasnurrer, før vi pakker bagen som vi skal ha med oss og legger i bilen det mannnen skal ha med seg når han kommer en dag etter oss-
Og strikketøy skal pakkes ned, skjerfet er snart ferdig og starter i helgen på lua som hører til.

Gleder meg til helg på gamle trakter, og porgrammet er klart, blir mye ut med barna og en liten tur for oss to "store" utpå kvelden.

En tidlig helgeklem fra Eli

9 kommentarer:

Kine sa...

Så koselig,flink er du som strikker!!Skulle ønske jeg kunne det hehe..
Kos deg med bladet:)
klæm

Elin sa...

:) Måtte smile for meg sjølv når eg såg bilda dine. Eg ville beskrevet ei god kosestund på same måten! :) Eg er så glad for at nokon likar bilda mine. Dei er tatt med kjærleik for alt som er på dei! Canon kameraet fekk eg i ti års bryllupspresang med mann og born no i juni. Og dette er min terapi... Eg elskar å gå på tur med kameraet over skuldra! :)Og etter at bloggverda åpna sine armar mot meg, har eg tatt endå meir bilder. Skulle nok lært meg funksjonane på kameraet snart? ;) Eg berre prøver og feiler. Litt travel metode.
Frykteleg trist å høyre om fetteren din. Nevøen min døydde momentant. Men for dei pårørande er ei slik hending ubeskriveleg vond. Sjokket ved at dette kan hende nokon ein er så glad i. Vi veit enno ikkje kva som skjedde. Han reiste avgarde, og det kan hende han traff traileren med vilje. Vi veit ikkje. Ikkje høg fart heller. Eg håper vi klarer å gi slepp på det verste saknet når jula kjem. I fjor pynta vi med kvit pynt og blomar i huset, for å minnest snille Marius. Men vi er forplikta til å leve vidare, og gje gode minner til dei minste om den flottast høgtida, og all den glede ho skal minne oss om. Så det skal vi klare!

Eg ynskjer deg god tur, og håper både små og store får det flott! Det gjer godt å kome seg ut av heimen av og til; for det er desto bedre å kome heim! :)

God klem frå Elin :)

Hespe sa...

En perfekt kosestund det der - levende lys og et av favorittmagasinene... :o)

Ja, ikke bare du som tar tidlig helg! Nå i ettermiddag drar jeg til København, og ser frem til 7 hektiske timer med shopping og kos i byn i morgen...

God tur til deg, og god helg - kooos dere!

Klem fra Hildegunn

Magny sa...

dette var midt i blinken...
ser frem til ei slik stund i dag...
fine bilder...


så trist, så trist med ulukka!

klem, magny

Guttemamma sa...

Med fare for å gjenta meg selv...kos dere masse!!

Linda sa...

Koselige bilder!!

Ha en fin dag:)

Klem Linda

Siv sa...

God tur til dere alle sammen og god helg:-) Hvordan får du de snøfnuggene på bloggen din forresten?

Torilpia sa...

Ja - det er hverdagskos :o) Skjønt for meg som ikke strikker blir det andre puslerier, blogging eller tv som tar den delen av kosen :o)

Håper dere får en flott tur!

A-mora sa...

Det er kose stund det,med interiørblad og en god kopp kaffe til:))

Håper du hadde ei fin helg.