onsdag 10. desember 2008

hjemme alene-nesten


barna er i seng, de la seg tidlig i dag og det var godt.
Mannen er i Oslo med svigefar for å besøke min svoger og for å levere noe greier.
Så her er det bare å nyte, og skal kikke innom alle de fine bloggene rundt om kring.
Nå ser jeg også frem til en frihelg, det er lenge siden.
Lørdag skal jeg en tur til slalombakken med ungene, en liten tur, så skal jeg på senteret en tur og handle litt, skal bla se etter en ny julestjerne til vinduet, ikke det at jeg trenger det, men vet det er tilbud på lampehuset og åhlens, så da må jeg bare kikke.
Og på kvelden skal jeg til en kollega på ost, kjeks og vin, det gleder jeg meg til, skal bli koselig, vi blir ti jenter, så skravla vil nok gå, tenker jeg.
Og gubben må holde seg våken for å hente meg utpå natta *S*.
Men, får nok ta det litt pent....skal til Oslo med barn og mann og ned på Rådhuset for å se julegaten og rusle i gågåten, ser fram til det også, godt med litt kvalitetstid med barn, og mann siden det er blitt mye helgejobbing i det siste.

nei, nå skal jeg ta meg en runde rundt på bloggene.

4 kommentarer:

Siv sa...

Høres ut som du endelig skal få en litt lugn og avslappende helg til en forandring. Ta godt vare på denne helga:-) Klem.

kleiva sa...

Hei!
Og takk for meget hyggelig hilsen på bloggen min. Hjertene har jeg laget selv ja. Sort ull, og tovet etter beste evne. Flere år siden, så jeg husker ikke riktig hvordan jeg gjorde det... Men, såpevann og formet med hendene, tror jeg!
Koselig blogg, og mye fine ting du har!
Ha en fin kveld!
Hilsen kristin

NIB sa...

hei! vi oppdaterer rollen på NIB, men mangler roll du ønsker å ligge på. fint om du legger inn en ny kommentar, med all informasjon på innlegg som kommer i morgen kl 14:)

ha en deilig helg!

Siv sa...

Hei. Sendt deg bilder på gmail:-)Natta.