torsdag 2. juli 2009

vil du være med og se?









Da er vi vel tilbake i fra ferien vår i Danmark.
Så mørkt ut de to siste dagene før vi dro, jeg lå i sengen med høy feber og halsvondt, og kan ikke si jeg gledet meg til å reise med tre barn alene i en uke og feberhet.
Valgte derfor å reise til legevakten, resultat ble pencilinkur og beskjed om å ta det med ro....ehh, nå var ikke det så lett da, men fikk pakket det vi trengte og la meg igjen og "spiste" piller, dagen etterpå var jeg mye bedre og alt så lysere ut.

Ungene var snille og hjalp til på alle måter.
Vi koste oss med god mat på båten, shopping og lek.
I Danmark ble det enda mer shopping, skal vise bilder senere, frøkna kjøpte seg masse klær, var salg over alt.

Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok med egen sykkel og sykkelhengeren vår, de to eldste fikk lånt sykler men ikke jeg siden de ikke hadde barneseter på syklene, men da husker vi det til en annen gang-

Her hjemme nyter vi solen, og prosjektene er tatt med ut i hagen, nå mangler bare siste detaljene på stua så er den ferdig:)

Ha en nydelig sommerdag alle dere som er innom-

Klem fra Eli

7 kommentarer:

Guttemamma sa...

Takk for koselig hilsen:-). Høres ut som dere har hatt en topp ferie og odt at du ble frisk!! Leste innlegget ditt under....finner ikke ord. Sender bare mange gode tanker og klemmer...

Balke gård sa...

Hei, så bra det gikk bedre med kur og tabletter og greie barn!Ikke artig å være borte når man er syk..Men turen hørtes vellykket ut likevel tilslutt! Ha en fin dag videre, klem fra Marianne i vamren..

Sisselshverdag sa...

ser at dere har kosa dere:) God helg
Klem

Anonym sa...

Velkommen tilbake:)
Høres ut som dere har kosa dere max.
Koselige bilder du viser.
Er ikke det typisk da at en skal bli dårlig like før en skal reise bort. Har skjedd meg flere ganger. Kanskje reisefeber?:)
Jeg har noen prosjekter jeg skal i gang med jeg også. Må bare få ræva i gir litt;)
Ha en flott helg Eli. Vi prates.
Klem fra meg!

Anonym sa...

Så flink du er som har stumpet røyken. Imponerende!!! Det skla vi gjøre i løpet av året også. Bare så utrolig vanskelig å gjøre det midt på sommeren da man gjerne sitter ute om kvelden med noe alkohol i glasset;)
Den blå kluten har jeg strikket med to vrange og en rett. Og på vrangen så blir det motsatt. Altså to rette og en vrang. Kjempelett!
Veldig enkel strikk til varme dager:)
Kos deg videre.
Klem igjen!

Kristins Hus sa...

Takk for hyggelig hilsen!!
Så koselige sommerbilder:-)
ha en fin kveld videre
Kristin

Camillas Romantiske hjem sa...

Høres ut som ferien ble fin tross alt! Sikkert deilig med litt fred og ro:-) Ha en fin søndag!

Klem Camilla