mandag 7. september 2009

egentlig så
skulle jeg legge ut bilder av mine bursdagsgaver bare for å skryte litt og min høstlige trapp, men det gikk ikke, må installere noe greier som jeg ikke fikk til så da må jeg vente til min bedre halvdel kommer hjem.

I mellomtiden viser jeg noen vinterbilder, min frøken på 9 venter nå på vinteren, hun liker ikke høsten,fordi det er kjedelig å vente på snøen, frøkna min har tidligere trent alpint men i fjor kjørte hun for morro, men i år vil hun begynne hun å trene igjen.
Så mandag etter høstferien er det en som er klar for barmarkstrening mens hun venter på vinteren og snøen så hun kan kjøre i bakken.
Så da blir det to dager med slalomtrening pluss renn og snowboard de dagene hun ikke trener.
Begge de to eldste bor i slalombakken om vinteren og godt det ikke er lengre enn 10 min med bil, og det blir mange timer der i løpet av sesongen, i år skal minsten få prøve seg litt også:)og jeg gleder meg til å være sammen med barna i bakken i vinter også, med medbrakt kakao og boller eller enda enklere noen småpenger så en kan kjøpe i cafen.
Og med julegaver liggende foran meg, må jeg si at jeg nesten kom i litt vinterstemmning jeg også.
Liker høsten og jeg, når det er flott sol, vakre farger og man kan være ute, men jeg liker ikke høststormene, så jeg synes nok at en vinter med "passe" snø, litt solskinn er bedre,om jeg skal "vurdere" de opp mot hverandre..

I dag er det en sånn høstdag jeg liker, solskinn, pledd og en fell under baken, en kopp te, og nytt blad, ja da er høsten flott:)

Og nå skal resten av fridagen bare nytes, siden huset er rent og ryddig og jeg bare pusler rundt og flytter på litt-

En varm høstklem i fra Eli

7 kommentarer:

minishabby sa...

Håper vårt barn blir bitt av basillen også (når det først kommer og blir stort nok til det). Så kanskje vi kan komme oss litt ut i bakken. Min kjære prøver seg på bortoverski, og jeg må si at jeg er ikke særlig mye bedre enn dansken;)
Jeg elsker høsten! Skikkelig kosearstid:)
Leste du at Nina droppa oss den 18 da? :((((

Siv sa...

Heeeiiii:-))) Så koselig med oppdatering. Tenker det blir skikkelig futt og fres i bakken til vinter'n. Håper dere alle er friske og raske og har det bra. Klem.

Siv sa...

Vet du forresten hvem som var innvolvert i den ulykken i går?

Guttemamma sa...

Det er gull med rent hus og fri....elsker vinteren her i huset og,men det går mest i langrenn. Herlig at vi treffes i oktober!!!
klem

Siv sa...

Hei:-) Magnus bor hos moren til Inger Lise i to oppganger bortenfor vår.

Takk for hilsen og kos dere masse i helga, klem.

Kristin sa...

Tusen takk for gratulasjon :-)
Kristin

Hespe sa...

Hei på deg!
Eh, er litt usikker på om jeg er helt klar for vinter enda, men vakre bilder var det... :O)

Jeg har halvveis meldt meg på bloggtreffet, men det er enda et usikkerhetsmoment. Håper og tror det ordner seg. Men, innrømmer det - iiiiik, det er med litt skrekkblandet fryd - kjenner jo overhode ingen fra før. Med andre ord litt skummelt, men jeg er vel ikke alene om å synest det..! Håper iallfall vi sees!

Ha en fin kveld videre!

Klem fra Hildegunn