torsdag 3. september 2009

fra gangen vår, litt nytt og noen


endringer.
Ja, her i huset er vi nå kommet oss etter smellet og funnet alle feilene som også kom, en pc til er i stykker, så to ble ødelagt samt lader til min pc, nettkabel fra 1 til 2 etasje ble svart og svidd og er nå byttet ut.
Foreløbig har vi to pcer mindre i hus og det merkes, nå er min blitt ladet opp igjen, lånt meg en lader mens jeg venter på en ny, som sannsynligvis blir levert i morgen:)
Da skal alle bilder over på cder og blitt sendt inn til fremkalling, noen bilder fra min manns pc ble borte for oss, men de fleste ligger på min, gudsjelov for det akkurat nå.
Neste år satser vi på bursdag uten smell.
Fått mye fint som det vil komme bilde av.
Neste helg blir det litt fering med beising først så kaker og kos:)
og håper vi får litt fint vær, mannen har tatt seg en fridag så vi får langhelg og en dag ekstra til å prøve å bli ferdig.
Jeg, venter og venter på at vi kan begynne oppe, men det tar tid det vi holder på med ute siden været ikke er helt med oss, og med stillas utenfor de to vinduene i 2 etasje som vi skal bruke når shitten skal kastes ut ja, da kommer vi ingen vei, bortsett fra at vi har fått ryddet og fjernet masse da.
Så litt på vei er vi.

Gangen vår har blitt litt mer høstlig nå, de lilla putene er byttet ut med skinnfeller og flatvevteppene er byttet ut med to filleryer, har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha to rød eller en rød og en beige enda, så de ligger litt på prøve til jeg får bestemt meg, og må huske å be min kjære ta med seg en av hver farge til så jeg har to, så kan jeg heller bytte på om jeg vil det.
Kurven er en av gavene jeg kjøpte til meg selv, den inneholder våre nøkler.
Skiltet som henger på veggen er det veronica som har lagd for meg:) Tusen takk!
Og Tildaen er det Trude som har sydd for en stund siden.
Kaninen som henger til "tørk" ble kjøpt for 20 kroner i danmark i sommer.
Så litt endringer er det i gangen vår, trappa er blitt høstny og skal kjøpe meg en lyng for å ha litt pynt, mer blir det ikke siden uværesdagene om høsten er mange og ting flyr dit det selv vil.
Artig med litt småendringer og lite som skal til for at gangen skal bli ny:)

I kveld er det jobbing og håper det ikke starter å regne før jeg skal gå-

Ha en super høstdag!

klem fra Eli

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Kom nesten i julestemning jeg...kjempekoselig og lunt hos dere. Har vært på jobb igjen idag,gikk bedre enn fryktet...
klem

Hespe sa...

Da er jeg hjemme igjen, etter to herlige ferieuker på Samos. Har hatt det helt fantastisk, og dagene har gått så alt for fort. Jeg reiste fra 40 grader, og det ble litt av et sjokk å komme hjem til regn og 12 grader... :-(

Nå har jeg en lang besøksrunde fremfor meg. Her hos deg var det mange innlegg å titte gjennom :o)

Ha en fin fredag, og en herlig kommende helg!

Klemmer fra Hildegunn

Kosekroken gaver og interiør sa...

Ser du har kommet i høst-stemning. Nå skal det bli godt å komme hjem igjen snart og ikke tenke på hvor jeg burde være. Tror jeg skal ta meg ei helg og bare vaske og stæsje hus, tror jeg....

God helg, vi sees kanskje til uka.
Klem

Crinoline sa...

Hei Eli.Så hyggelig det er i gangen.Kurven er lekker.Ja,jeg skal på bloggtreff,gleder meg.Hadde vært hyggelig om du kom også.

Maliva`s verden sa...

He..så hyggelig at du vil være med på bloggtreffet...Håper det ordner seg med vaktene dine..Klem fra Maliva

Crinoline sa...

Hei igjen.Så fint at du har meldt deg på.Kjenner ingen jeg heller,men dette blir hyggelig.Vi sees. Klem

Kosekroken gaver og interiør sa...

Jeg er i Ulsteinvik nå. Begravelse på tirsdag, kommer hjem onsdag formiddag. Det er strikke kafè på onsdag og det tenkte jeg å være med på. Jobber torsdag etterm. og fredag hel dag.
Vi sees, hjelper deg gjerne :=)
Klem

Nina Lunde. sa...

Denne bloggen var kjempe kjekk og lese og å kikke på flotte bilete! Du er flink :-) Og så i tilegg har du eit fantastisk fint hus :-)