torsdag 7. januar 2010

Jeg har fått nytt kamera:)))


(bilde er lånt fra nettet)

Må bruke uttryket til Liv (livslyst)- Jeg DIGGER mitt nye kamera, så nå blir det nok fart over fotograferingen.
Grunnen til at jeg valge akkurat dette kamera er fordi det er vippbar skjerm:) det vil si at jeg bla kan ta bilder over store folkemengder, legge kamera på bakken så nå skal mor knipse i vei-
Til helgen blir det nok derfor mange turer ut i vinterlandet .
Jeg, synes det er flott jeg da, tross kulden, må si at jeg syntes sommeren var verre med bare regn, om vinteren skal det jo være kaldt og snø, og friske roser i kinnene, derfor skal jeg snart kle meg godt å gå turen min-
Og i kveld blir jeg å finne i slalombakken.
Min datter ble kjørt ned av en annen gutt når hun sto/kjørte i heisen på tirsdag, med det resultat at snowboardet hennes ble ødelagt og ett ømt og forslått kne.
Og en frøken som ble hengende på slep litt oppover og nå noe redd for å kjøre heisen,derfor skal vi låne brett i dag så hun får prøvd seg etter alpin treningen.
Broren hennes og en kompis så alt som skjedde og kastet seg rundt for å hjelpe henne, godt med storebror da-
Jeg er ergelig fordi pappan til han gutten som kjørte på henne nå unnlater og ta telefonen, og jeg er frustret og lei meg på min datters vegne fordi de ikke engang sa unnskyld!

Men, nå "kaller" vinterklærne, kos dere alle sammen der ute i vinterland-

Jeg, har fått ny vaskemaskin i hus, så nå skal kurven tømmes-

Klem i fra Eli

4 kommentarer:

Torilpia sa...

Frustrerende at folk ikke er såpass at de ber om unnskyldning og tilbyr seg å erstatte det de ødelegger. Det er ikke det at de gjør det - men det at de tilbyr seg å gjøre det, som er viktig - synes jeg. Håper det går bra idag.

Gratulerer med nytt kamera .. høres ut som om det er veldig praktisk. Mitt begynner å bli rimelig utdatert og slettes ikke noe gøy å bruke lenger. Mulig det blir bedre hvis jeg spanderer på meg ei makrolinse. Har jo skjønt at det åpner nye dører i fotograferingen :o)

Ha en fortsatt fin torsdag - god spasertur og tur til slalombakken.

Linda sa...

Heisann.
Grattis med nytt kamera!

Dårlig gjort å ikke ta telefonen. Går det an??

Ha en fortsatt fin vinterdag:)

Klem Linda

M sa...

Gratulerer med nytt kamera!!
Håper du har det bra?
Klem,M

Hespe sa...

Hei gode du!!!
Helgen har sust avsted, og jeg kom meg ikke innom deg før nå :-( I går ble jeg invitert på lutefiskmiddag. Mmmmm, smakte som alltid veldig godt, men nå tror jeg at jeg skal spare den smaksopplevelsen til vi kommer til desember igjen... :o) I det nydelige været vi har om dagen, tok jeg meg en lang tur i Lillomarka i dag - helt fantastisk flott. Håper det gode været kan fortsette enda en stund, for det er bare sååååå vakkert ute!!!

Åhhh, gratulerer så masse med nytt kamera - dette kommer du til å få stooor glede av!!! Tipper du har brukt helgen til å knipse "vilt" :o)

Håper det går bra med lillesnuppa di! Når jeg leser historien din, blir jeg både oppgitt og sint - er det mulig???


Ha en fin søndagskveld og flott kommende uke min venn!

Goklem fra Hildegunn