mandag 11. januar 2010

vakkert og helg

soloppgang fra mitt stuevindu, lørdagsmorgen, og peisen er veldig god å ha i tillegg til varmepumpen som "putrer og går"etter en tur ut var det ekstra godt å komme inn til god fyr på vedovnen og en latte i glasset og tent lys, barn som leser en bok og mor som leser et interiørblad, samtidig som vi alle hadde friske roser i kinnene-
Da er det ikke så ille med vinter, snø og kulde.
Kamera har jeg fått prøvd masse i helgen og det er en glede og ta bilder med det, så det anbefales absolutt om du er på jakt etter ett speilreflekskamera, og bildene på bloggen er tatt med mitt nye "vidunder"-
Her har vi bare kost oss i helgen helt til søndag kveld, da mor ble god venn med toalettet og fortsatt er ganske så uggen i magen, og badet og jeg vil nok fortsette vårt vennskap i dag.
I 2 etasje går det fremover, fortsatt riving og nedfelling av tak og sånne ting som jeg ikke forstår meg så mye på, i dag skulle vist gulvet rives opp, og de gamle trebordene skal brukes i det som skal bli min salgsstue som dere vil høre mer om etterhvert, navnet er LEA, valget var enkelt, det er min fetters intialer som er gått bort og samtidg er det min første bokstav, minsten sin bokstav og frøkna sin bokstav:)

Nå skal jeg krype opp i sofan med ett tørt knekkebrød, tror det er det magen holder på i dag, teppet og strikketøy-

Ha en god dag alle sammen

Klem i fra Eli

8 kommentarer:

Kosekroken gaver og interiør sa...

Uffa meg, hørtes ikke godt ut.. Du får kose deg i sofàn din me knekkebrødet ditt. Håper du orker hekle eller strikkel litt,da går tiden litt fortere.
Klem

Myrsnipa sa...

Å, flotte stemningsbilder :D
Ønsker deg en god uke

Hespe sa...

Se her ja, nå har du fått "leika" deg litt :o) Spesielt det første bildet var helt fantastisk flott! Er det ikke gøy vel????

Kos deg masse i den nye uken!

Klem fra Hildegunn

Guttemamma sa...

Dette gleder jeg meg til å følge ,Eli! Når åpner du?? Ellers er jeg så enig i at det er herlig å komme inn i varmen etter tur ute i kaldt vintervær!!
klem

Draume Elin :) sa...

Hei Eli! Takk for at du er innom bloggen min, og legg att så varme og gode ord! Eg blir heilt rørt! Dokke skriv alle så mykje fint til meg! Trur ikkje eg fortener alt dette? Hjertevarme som stråler i vinterkulden. Gratulerer med nytt kamera! Det er så kjekt å ta bilder, når utstyret er i orden! Eg tek mellom femti og hundre bilder for dag. Det har vore ein læreprosess, og enno står det att mykje finteknikk eg ikkje kan. Kurs hadde vore tingen!

Eg håper familien din har det bra også, og at 2010 bringer mykje godt med seg!

God klem frå Elin <3

minishabby sa...

Hei vennen:)
Håper formen er bedre nå. Ikke godt det der altså. Her har jeg hangla siden 1 nyttårsdag. Ikke bra enda, så det spøker litt for strikkekafe i morgen også. Nå er jeg lei!!!
Skikkelig flotte stemningsfylte bilder hos deg. Og så håper jeg nå at du har fått tak i faren til han gutten. At det går an!!!
God klem fra meg!

Torilpia sa...

God bedring til deg og magen :o)
Litt godt å krype under pleddet og slappe av da skjønner jeg.

Flotte bilder har du tatt med ditt nye kamera .. spennende :o)

Blir også spennende å følge med ifht salgsboden din .. :o)

Ha en fortsatt fin tirsdag (så bra som du etter forholdene kan) og ta vare på deg selv. Klem!

Myrsnipa sa...

pst: du har fått en award hos meg