torsdag 28. januar 2010

snart helg


og arbeidshelg.
Og det er ikke like gøy bestandig men når en først er kommet på jobb er det greit, jeg hadde i går medarbeidersamtale med sjefen og vi ble enige om å se hvordan det gikk til høsten, pga alt med minsten her hjemme ble det tungt en stund men merker at det går fremover nå samtidig som det blir mye sykehus og møter utover våren/sommeren.
Og første sykehusbesøk blir den 12 februar, og minsten gleder seg ikke, da skal vi inn på EEG- registrering, mamma og pappa har kjøpt en liten gave som skal finnes frem når han må ligge der med spaghetti hår og blir noe mer på lur tenker jeg-

Her er huset gjort klart for helgen, så når jeg kommer hjem fra jobb trenger jeg ikke tenke på så mye annet enn å slenge beina høyt.
Mannen håper å få gjort litt oppe,der har det vært stille lenge nå, denne uken ble det heller ikke gjort noe pga aktiviteter hver kveld og jeg som har aftenvakter.
Men, til helgen har han ett håp vi vil jo gjerne bli ferdige men ser at dette tar tid-

Ha en fin helg alle som er innom så "blogges" vi

klem fra Eli

8 kommentarer:

Draume Elin :) sa...

Hei Eli! Vil innom og ynskje deg ei god arbeidshelg! Eg håper du får pakken din i dag? Og håper håper at du likar ramma? Eg sender dokke alle gode tankar angåande sjukehusbesøket. Minstemann her har hatt astma og allergi sidan før han var året, brukar opp til seks-sju sortar medisin morgen og kveld. Det er verst på våren. Og sjukehusbesøka har vore mange, til kontrollar og prøvar... Det er godt med ein presang etterpå :)

Ha ein fin torsdag, Eli!
God klem frå Elin :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Eli! Huff, det er ikke noe gøy når barna våre blir syke ... Vil ønske deg lykke til med alle sykehusbesøk. Vet alt om EEG og slike type undersøkelser. Forstår godt et dette ikke er noe stas for små gutter. Sikkert kjekt å ha en gave på lur;)

Ha en fin dag!

Stor klem
Anette:)

Kosekroken gaver og interiør sa...

Du får ha ei flott arbeids helg. Jeg jobber også i helga, men helga er jo bare lørdag for meg da ;)
Vi sees snart.
Klem fra Sissel

Synnøve sa...

Da har vi arbeidshelg begge to i helga her.
Når en først er kommet på jobb fredagsettermiddag så går helga kjempefort.
Godt med ferdig vasket hus.

Ha ei fin helg

Siv sa...

God helg til dere alle sammen, tenker på dere, klem.

Lise Kathrine sa...

Hei!
God helg til alle sammen! Vi skal bare slappe av og kose oss med ost og kjeks i kveld. I morgen skal vi på tapas hos noen venner. Mmm!
Så fint at minsten snart skal undersøkes. Blir sikkert tøft for lille tassen, men forhåpentligvis får dere flere svar. Håper vi kan treffes til uka. Har en overraskelse til deg. Legger ut bilder på bloggen min så snart den er ferdig. Nå kan du lure nå. Hihi! Klemmer fra oss

Torilpia sa...

Det går som regel bedre enn man tror - til tross for at man gruer seg .. :o)

Håper det går greit med sykehusbesøkene!

Ha ei flott arbeidshelg - klem!

minishabby sa...

God morgen Eli!
Håper du ikke har sliti deg ut med arbeidshelg. Får du kommet i kveld eller?
Og si meg en ting. Har du kutta ut FB eller bare meg?;)
Ha en fin dag i snøføyka.
Klem fra meg!