fredag 16. oktober 2009

en fin start


på dagen og tusen takk Anette:)
Denne varmet og ble både rørt og glad jeg, både fordi du tenkte på meg når den skulle deles ut og at du "tenker" det om meg og "min blogg".
Tusen hjertlig!!!
Kjempestolt! sitter bare her og smiler jeg, på en regnværsdag, usj, i dag plasker det ned, men, men, det er høst og med den kommer ofte regnet.

Jeg, ønsker å gi den til mange! Denne går til Hespe, fordi hun alltid legger igjen så flotte hilsner og er herlig sprudlende.

Og ønsker alle sammen en flott dag, jeg skal ut å gå meg en tur om jeg får på meg støvler....!

Klem fra Eli

6 kommentarer:

Hespe sa...

Hei Eli!
Åhhhh, tusen tusen takk for denne flotte awarden du deler med meg, og takk for gode ord - jeg sender den rett tilbake til deg, du fortjener den såååå masse!!!

Så er den deilige fredagskvelden kommet. Om litt skal pizzaen i ovnen, og jeg skal rigge meg fremfor fjernsynet og se X-faktor. Kos deg i kvelden, og ha en herlig helg!

Klem fra Hildegunn

minishabby sa...

Hei Elin:)
Grattis med en kjempeflott award. Den har du ærlig fortjent.
Likte bildet i headingen din kjempegodt. Jeg har prøvd å finne fine bilder på nettet, men synes det er så vanskelig. Hadde jeg aldri trodd egentlig men.
Kos dere med besøk i helgen. Hit kommer sistern med jentene og farmor på fårikål i morgen. Dansken får pølser;)
Og selvfølgelig sees vi på strikkekafe. God bedring med beinet. Enda lengre sykemeldt skjønte jeg:( Håper du får kost deg litt også nå mens du går hjemme.
God helg vennen.
Klem fra meg!

A-mora sa...

Gratulerer med awarden.
Håper du fikk på deg støvlene, så du fikk komme deg ut på tur.

Håper på fin vær resten av helga her også.

Ha ei fin helg

Klem Synnøve

The Créme House sa...

Gratulerer! ha en strålende helg - klem fra Gro!

Nina i Paradiset sa...

Grattis med flott award!
Jeg må bare innrømme hvor dårlig samvittighet jeg har for å ikke rekke å kommentere så ofte, men den siste tiden har jeg brukt innmari mye tid på annet enn pc, og når jeg først er pålogget, surfer jeg mye etter nye varer til butikken. (tar inn i granskauen lang tid å bestemme seg for hva en skal ta inn!!)
Og jeg prøver å få til ett innlegg i bloggen hver dag, om tiden strekker til. Klarer ikke å forstå de som rekkert ALT, men jeg tror ikke at de har 4 små unger og bor i en rønne....!
Tusen takk for kjempetips til kombinertsalg av varer! (håndkle, klut & såpe!) Genialt!!
:))
Ha en flott søndag!!

Hespe sa...

Takk for koselig sen-lørdagshilsen!!! Lørdagskvelden er en deilig kveld, som gjerne strekker seg laaaangt over midnatt! Klokka ble vel over 2 i natt ;o)

I dag har jeg puslet på i hjemmet. Snart får jeg besøk av min søster, og vi skal ta en kopp kaffe før vi tusler oss en tur ut i det flotte været. Nyt søndagen du også!

Stor klem fra Hildegunn