mandag 5. oktober 2009

ny uke
så var mandagen her igjen og solen skinner og det er knallhøst vær, bare så synd jeg ikke kan fått gått meg en tur i skogen, i dette været, men det blir så "slittsomt" med krykker.
Fortsatt en uke til hjemme, og jeg blir litt stressa av dette, jeg, kjeder meg.
Får sette meg i sofan med gamle blader, klippe, lime og sortere, det er jo kjekt og få gjort da:)

Bildene i dag er fra vårt datarom/garderoberom, dette var ett soverom når vi flyttet hit, men er gjort om mange ganger, nå står den stasjonære maskinen her, siden den sjelden brukes, det er stort sett mannen som bruker den, jeg sitter med lap-topen i fanget eller ved bordet i stua.
Men, det var ikke pcene våre jeg skulle snakke om da.
Over til rommet, her er det furu og atter furu og det skal nå bli hvitt, for å få det lysere, og lettere.
Og hvitt skal det bli, nå får ikke jeg malt så mye av det enda, men det skal gjøres klart i mellomtiden har jeg en liten ting som skal bli hvitt og den kan jeg ha på bordet og male der, så kjekt atte, da kan jeg jo også slenge opp beinet på en stol-


I går ryddet mannen ut av skapet, jeg satt pladask på gulvet og sorterte og ryddet, nå er det "levelig" inni skapene og vi finner frem.
Frøkna sitt rom ble ryddet og gledstårene rant når hun kom hjem:)

Ha en flott høstdag!

Klem fra Eli

7 kommentarer:

Kosekroken gaver og interiør sa...

Koselig å rydde og ommøblere når de blir så glade...
Du får sette deg ute med pledd og strikke tøy, det er visst ikke så mange flere fine dager igjen :)
Klem

OdaAnna sa...

Klart jeg vil dele oppskrift på sjal:) Starter med tre masker, øker så i starten på annenhver pinne(strikker en maske, øker før maske to), øker til det er 100 masker, strikker så 60 pinner, så feller ytterst annenhver pinne(strikker to og to sammen ytterst) til det gjennstår to masker. heklekanten: Hekle 1 fm, hopp over ca 1 cm og hekle 5 staver i samme hull over hele kanten!

På landet sa...

Det er gøy å pusse opp, spesielt da man er ferdig å kan nyte det resultatet. Utrolig hva noen strøk med maling kan gjøre. Blir gøy å se resultatet.

Ha en fin dag

Guttemamma sa...

Du får gjort litt hjemme da,det er godt å vite!! Jeg rekker nok ikke å komme så tidlig som deg på fredag, kommer ikke fra jobb før halv fire. Satse på halv syv-tiden?? Sms'r deg når jeg har funnet parkeringsplass.
klem

Crinoline sa...

Aldri så galt,så er det godt for noe....Håper benet ditt snart blir bra,men godt å få ryddet litt også.Gleder meg til å hilse på deg.Klem

Hespe sa...

Ja du, denne furua...! I min forrige leilighet hadde jeg bare furumøbler, og for å si det mildt, jeg er bare sååååå lei av det! Hvitt derimot er lyst og fint, og jeg elsker det... Skapene dine kommer til å bli kjempeflotte, og rommet lyst og lett...

Bilder fra kjøkkenet mitt kommer, men må få malt flisene først, og det blir nok ikke denne uken... ;o)

Ses på fredag, og jeg "grugleder" meg...

Stor kelm fra Hildegunn

Lisemoren sa...

Så lekker den garderoben kommer til å bli. Må være deilig med så stor plass også. Blir spennende å se.

Skal si du har vært uheldig med foten din, skjønner godt at kjeder deg. Selv fikk jeg en gang et komplisert brudd i høyre hånden, og holdt jo på å gå på veggene. Bra du får kost deg litt med blader, håper du ikke har vondt. God bedring.

Klem fra Lisemoren