fredag 2. oktober 2009

til helgen

da skal jeg bli ferdig med enda flere av mine strikkeprosjekter, de små, så jeg kan begynne igjen på det store som er teppet mitt:)
Og i kvedstimene da skal jeg tenne stearinlysene og lese interiørbladet som kom i posten for en liten stund siden, og se litt på tven når det er noe interessant der.

Uken har gått sakte, rart å være hjemme og huset er tomt hele dagen, barna har vært ute på sitt og mannen har jo vært på jobben, jeg har da lest litt, småpuslet litt og gjort alt og ingenting.
I går var min søster og min lille niese her på besøk, og de hadde med en gave til meg enda jeg ikke har bursdag, fikk en fin glasspokal med lys til, den ble så fin på bordet vårt, tusen takk kjære søster: du er nå god da!

I helgen kommer min svoger med familie på besøk, de er i Norge nå og da er det hyggelig de kommer innom, de bor i Belgia, men er ofte her siden de også har en leilghet her,
Tenker det blir pizza, brus, vin til de voksne som blir servert jeg, det liker både store og små også er det lettvint og godt med hjemmelagd pizza.

I dag stråler solen og jeg skal lufte ut litt på soverommene og finne frem litt nytt sengetøy, da skal det blir godt å legge seg i kveld:)

Ha en flott helg du som er innom

Klem fra Eli

7 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Hei la meg til som følger jeg :)

Klem Hilde :o)

Guttemamma sa...

Høres ut som du har avfunnet deg med å ta det rolig noen dager..:-)Deilig fredagskveld,har kjøpt bladet i dag jeg og!! Reklamepause på x-faktor slutt...vi snakkes!!
klem

Crinoline sa...

Hei,Eli. Så fine bilder hos deg idag. Har også kjøpt JDL magasinet,men har ikke fått lest så mye i det enda.Kos deg med besøk i helgen.Ja,nå er det ikke lenge før vi sees på bloggtreff.Gleder meg.Klem

Villa Creme sa...

Hei!
Hvis det er den Lise jeg tror det er så gikk jeg sammen med henne første året på lærerskolen. Kan det stemme?

minishabby sa...

God morgen vennen!
Var våken kvart på seks i dag, ferdig uthvilt. Da er jeg glad:)
Jepp, nissene er på plass på Plantasjen så du får bare lukke øynene når du homper rundt der. Thihihi... Ikke sur for at jeg skriver det vel?
Du synes det er litt deilig å være alene også vel? Med tre barn i hus så må jo det være luksus.
Det var han dansken her som stressa meg til å bli ferdig i garasjen også. Han ville nemlig ikke skrape vinduer han heller.
Jeg har fått kjøpt bladet jeg også. Har lest halvparten og er kjempeinspirert!
Kos dere med besøk i helgen. Og sleng gjerne litt pizza over hit;)
Klem fra me!

Hespe sa...

Høres ut som en herlig helg!!

Ja, nå er det ikke lenge før treffet - gleder meg masse til å treffe alle dere gode bloggvenner :o)

Ha en super helg!

Klemmer fra Hildegunn

Kosekroken gaver og interiør sa...

Såå godt å lese at du koser deg litt også :) Ha ei flott helg. Klem