torsdag 22. oktober 2009

helghusvasken ble tatt i går, og planene for helgen: lage hjertekranser, male hylle hvitt, male noe annet hvitt, ta livet med ro og mannen han skal nok holde på i snekkerboden for å få ferdig sine prosjekter.
Ute der er det blitt fint på nyveggen vår og den stygge varmepumpedelen, den har fått eget hus:)

Nyt helgen! Det skal jeg, og har egentlig funnet ut at jeg er veldig god på det å ta livet med ro for tiden og her er det høy kose-oss-i-kveld faktor-
Og skal ut å gå meg en tur, møte frøkna på skolen så skal vi gå opp til en vennine og kose oss med boller og kakao, en fin fredag i vente.

(savner jobben min da og gleder meg til å komme inn i normal hverdag igjen)

God helg alle sammen!

Klem fra Eli

6 kommentarer:

Hespe sa...

Hei venn!
Ja, da er den deilige helgen her igjen! Sitter i sofaen med pc'en og blogger rundt, mens jeg titter litt på fjernsyn innimellom!

Ha en herig helg kjære du - kooos deg!

Klemmer fra Hildegunn

Kosekroken gaver og interiør sa...

Godt å høre at du har senka farta litt i allefall når du har vært syk.
Ha ei flott helg.
Klem

Therese fra huset med de rare i sa...

Så koselige bilder! Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min:D Skulle helst ha tørrtrent litt med teppet mitt jeg og ja!! Er full av feil;P men det kan vel kalles sjarm det og:D Nyt siste rest av helgen!

Kristin sa...

Takk for det, og det samme til deg:-)
Kristin

minishabby sa...

Høres ut som om dere har vært effektive i dag ja. Så masse dere har kastet! Men da kan det kanskje fylles opp igjen med nye ting også da;) Nok en unnskyldning for å gå på shopping;) Hihihi...
Tomatsuppe og hjemmelagde rundstykker hørtes knall ut. Men min kjære danske er ikke noe glad i tomatsuppe. Sukk og stønn:)
Gleder meg til den andre. Spent på å se hvordan dere bor. Og kakao og boller da. Nam nam!!
Prata forresten med Lise på lørdag:)
Ha en fortsatt fin kveld vennen.
Klem fra meg!

silje-sin sa...

Hei:) Håper du har hatt en fin helg, planene dine hørtes ihvertfall supre ut! Det er herlig med innekos på denne tiden:) Ha en fin ny uke:) klem fra silje.