tirsdag 20. januar 2009

disney on ice og MYE snø

Lørdag satte vi kursen mot Oslo og Disney on ice- prinsesse klassikerne, før vi gikk på showet var vi på peppes pizza og koste oss.
I år kom vi rett inn, var ikke kø i det hele tatt, men så var vi tidlig ute da, så det hjalp nok litt.
Vel inne måtte vi "handle" litt, tok bilde av meg og lillefrøken, så kjøpte vi oss drikke, popcorn, sukkerspinn, og en søt minni mus som skal stå på skrivepulten til lillefrøken, til minsten som var hjemme kjøpte vi en mikke kopp.
En hyggelig kveld.
På øverste bilde står vi på OSL og lillefrøken fryser og er kald.

Som så mange andre steder har snøen lavet ned de siste dagene, og kroppen er stiv og støl etter gårsdagens måking, og jammen må jeg ikke ut og måke i dag også, hadde vært helt greit med en liten runde med måkeren, men når en har to innkjøringer og en liten "sving" da tar det tid.
Nå blåser det og snør og snør så jeg har enda ikke fått kommet meg ut, men må se og få på minsten og meg seg selv yttertøy og kaste meg ut i det.
Var bare så godt å sitte i sofan mens minsten koser seg med frukt og saft og ser på nrk super.

Ja, må man så må man.
Herremannen skulle se på snøfreseren i dag, er vist ett eller annet med forgasseren, håper den kan bli frisk igjen, hvis ikke må vi se og få kjøpt oss ny.

3 kommentarer:

Siv sa...

Ja usj, her snør vi bort og blåser bort. Var på Nannestad i stad og der snør det små harde kuler:-/ Ha en fortsatt fin dag:-)

OdaAnna sa...

Hei:) Hvis du trykker på der det står Ida i innlegget mitt så kommer du rett til den siden. Men skal legge det her og:) http://putitinabox.blogspot.com/2008/12/som-lovet-her-er-f-i-l-m-e-n.html

Håper du finner det:)

Litt om meg og forskjellige ting sa...

Hei mamma

Det ligger en hilsen til deg på bloggen min:)

Klem:)