søndag 11. januar 2009

Helgen

Før jeg dro på møte om fredagen var det helgevasken og en bolledeig som skulle settes, ungene ble så glade når de kom hjem og kjente duften av nystekte boller.
De hadde vi med oss til slalombakken fredag og der har vi vært hele helgen, og ungene har storkost seg, frøkna har stått på snowboard og må nok se om vi får kjøpt det til henne, siden hun har valgt å gi seg med å kjøre aktivt alpint.
Eldstemann kjører twin tip og holder seg stort sett i parken av bakken.

Hjemme var Herremannen min og minsten og rev ned i gangen, nå er den delen der det er en pute på en kasse revet ned og gangen er ryddet tom for all slags mulig "greier", der hvor det blå skapet står skal det inn ett rødt stort skap som dekker hele denne veggen, det står nå i yttergangen, nå vil jeg heller ha det her, så jeg kan få en penere yttergang, dette er bare en liten gang som var her når vi flyttet hit, men for ett par år siden bygde vi på.
Gangen skal få nye fliser og veggen skal males i fargen FYN.
Som dere ser er ikke det rommet ryddet eller vasket før helgen, det var ikke så mye vits i det, all den tid alt skulle fjernes og rives ned.
Det skal bli så godt å få blitt ferdig med denne nå, ser virkelig frem til det, har jo sett frem til å få yttergangen slik jeg vil.
Og i morgen skal jeg ut og se etter to lyslykter som skal i.....hmm, yttergangen på hylla som skal lages der.
Fliser skal kjøpes, Herremannen glemte å se om de hadde de på den lokale byggern, så i morgen eller på tirsdag får jeg ta en tur og se og om de har og kjøpe med det.
Godt å være i gang, etter en liten vinterdvale periode.

2 kommentarer:

Siv sa...

Hei Eli og gjengen:-) Ja så var den helga forbi og i morra er det en ny uke. Nyt ferien din når den kommer opp da:-) Klem.

Veronica's hus sa...

Høres ut som om dere har hatt en super og aktiv helg.
Så herlig. ønsker deg en like fin kommende uke:)